Ultimate magazine theme for WordPress.

Anunţ devastator pentru Maria Grapini, după postarea cu „certificat de prost”

Anunţ devastator pentru Maria Grapini, după postarea cu „certificat de prost”. USR Diaspora a reclamat-o la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, ca urmare a difuzării mesajului “Informăm diasporenii ca taxa de prost se plătește la sediul USR. Fără certificat de prost nu puteți participa la miting”.

USR Diaspora consideră că mesajul distribuit pe Facebook de europarlamentarul Maria Grapini este jignitor pentru românii din Diaspora ce participă la mitingul din 10 august, din Piața Victoriei.

”Afirmațiile publice răspândite de Maria Grapini, o persoană cunoscută care exercită o funcție publică la nivel internațional, au efectul de a umili și demoraliza pe cei vizați. Mai mult, acest comportament induce ideea că un astfel de comportament este legitim și justificabil”, se arată în sesizarea USR Diaspora.

USR consideră că insultarea comunității românești din afara țării este cu atât mai gravă cu cât vine din partea unei persoane care ar trebui să ţină cont măcar de standarde morale pe care le impune funcția publică.

 » Citeste continuarea la sursa: realitatea.net

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Accept Citeste mai mult

Politica de confidentialitate & cookies