Anunț trist despre Rică Răducanu! A primit un diagnostic crunt: „Doar la morgă mai trece!”

Rică Răducanu trece prin clipe grele în acest moment, după ce a primit o veste rea. Fostul jucător al formaţiei de fotbal Rapid Bucureşti a fost diagnosticat cu o boală grea, căreia medicii nu îi găsesc leac. Fostul sportiv este conștient că nu se va mai vindeca niciodată.

Rică Răducanu este grav bolnav
Rică Răducanu a dezvăluit, de curând, că se confruntă cu o problemă de sănătate care nu-i dă pace. Are mai multe afecțiuni care au apărut odată cu vârsta, dar cea care îi dă cele mai multe bătăi de cap este guta. A făcut mai multe terapii, a urmat tratamente stricte, dar nicio modalitate nu a dat rezultate.

Medicii i-au zis că nu se va vindeca niciodată și va trebui să se lupte cu boala până la sfârșitul vieții. Sportivul este conștient, dar încearcă să facă haz de necaz când vine vorba despre problemele de sănătate.

„Am făcut tratament, la Mangalia, pe perioada verii, am făcut și împachetări cu nămol și tot felul de terapii noi. Dar, boala asta e păcătoasă, nu mai trece, gata!

Bine mi-a zis mie medicul Oprescu: „Doar la morga mai trece!”. A zis adevărat, până la urmă”, a declarat Rică pentru Ego.ro.

Continuarea pe fresh24.ro