ANUNŢUL FABULOS DAT DE UN PATRON DE CAFENEA, DUPĂ CE AMBELE CHELNERIŢE AU DEMISIONAT! MOTIVUL PLECĂRII E IREAL

Este anunțul momentului! Un patron de cafenea s-a trezit fără angajați, de pe o zi pe alta, iar motivul pare să fie ireal. Iată ce a pățit bărbatul și de ce a rămas fără chelnenrițe!

De multe ori românul este priceput în a face haz de necaz. Este cazul unui patron de cafenea după ce ambele chelnerițe au demisionat. Deși pare o glumă, din așa zisul anunț de angajare se poate înțelege faptul că nu este la prima pățanie de acest gen.

Patronul cafenelei a rămas cu ”ochii în soare”, după ce a angajat două tinere chelnerițe. Fetele nu au petrecut prea mult timp la locul de muncă, iar la doar două luni distanță acestea și-au dat demisia.

Deși credea că le-a oferit un program de lucru lejer, salariu atractiv, mediu de lucru primitor, se pare că cerințele celor două chelnerițe au fost mult peste ceea ce acesta le-a oferit.

Anunţul fabulos dat de un patron de cafenea, după ce ambele chelneriţe au demisionat
Nevoit să pună lacătul pe ușă, proprietarul cafenelei a scris un anunț de mână prin care informează că este în căutare de oameni, însă nu oricum:

”Ne cerem scuze, dar avem din nou ÎNCHIS. Chelnerițele și-au dat demisia pentru că le-am spus că iubiții lor nu pot rămâne cu ele în timpul serviciului. Nu angajați generația Z! Nu au idee ce înseamnă MUNCA.

Deci, ANGAJĂM. Condiția: născuți între `80 – `95.”, este anunțul patronului de cafenea în geamul locației sale.

anunt 1

 

sursa