Anunțul făcut de Andreea Mantea în gala Puterea Dragostei: „Va fi descalificată fără posibilitatea de a reveni”

1.512

Gala Puterea Dragostei de duminică a fost una plină de emoții pentru concurenți. Andreea Mantea a avut de făcut un anunț important.

Dragi concurenți, având în vedere că în ultima perioadă regulile au fost încălcate de nenumărate ori, iar desfășurarea filmărilor a fost perturbată de numeroase evenimente neprevăzute care au afectat bunul mers al emisiunii, am decis următoarele: din acest moment, concurenții care nu ajung la timp la filmări din motive neîntemeiate nu vor mai participa la filmarea episodului în cauză, drept urmare și bănuții vor fi tăiați.

Concurenții care decid să lipsească din emisiune fără acordul staffului vor fi descalificați și nu se vor putea întoarce în această competiție, urmând să suporte consecințele contractuale. Concurenții nu au voie să discute în particular cu persoane din staff cu excepția celor abilitate.

În această seară, nu voi veți decide cine va pleca acasă, ci publicul. Va pleca concurentul care se află pe ultimul loc în voturile telespectatorilor„, a citit Andreea Mantea.

Anunțul făcut de Andreea Mantea în gala Puterea Dragostei: "Va fi descalificată fără posibilitatea de a reveni"

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise