Anunțul făcut de artista Veta Biriș, după 56 de ani de relație cu soțul ei

Veta Biriș, în vârstă de 73 de ani, este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de muzică populară. A fost întotdeauna discretă cu viața personală, iar de-a lungul timpului a evitat să dea detalii despre relația cu soțul ei. Acum, interpreta și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel care îi este alături de 56 de ani.

„Suntem de 56 de ani împreună. Eu zic că în primul rând trebuie să ne înțelegem unul pe celălalt, să lăsăm de la noi. Acum relația noastră deja a devenit o prietenie atât de profundă, că uneori simt că mi-e milă, că trebuie să îl ajut.

Ne prețuim atât de mult și parcă ne temem că se apropie sfârșitul și noi mai avem atâta bunătate și înțelegere de dat, parcă n-am vrea să plecăm din lumea asta”, a declarat Veta Biriș pentru Fanatik.

„Eu cedam prima, chiar dacă sunt Leu, mereu mi-am dorit pace, liniște și prietenie, fără ură și dușmănie. Au trecut foarte mulți ani până când mi-am dat seama că nu există să n-ai și dușmani. Mereu las de la mine, așa am auzit eu de la sfinții părinți că trebuie să fie”, a mai adăugat vedeta.