Anunțul făcut de Mihaela Rădulescu pe rețelele de socializare: „Mai bine mai târziu decât niciodată”

Mihaela Rădulescu a fost mulți ani în lumina reflectoarelor și a împărtășit cu fanii multe momente importante din viața ei, însă a anunțat că a luat o decizie cu privire la rețelele de socializare.

 

Mihaela Rădulescu (53 de ani), una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, le-a transmis urmăritorilor săi din mediul online că a hotărât să fie cât mai discretă cu viața ei personală și să nu mai împărtășească tot ce face. Aceasta a explicat și motivele care stau în spatele deciziei sale. Anunțul făcut de Mihaela Rădulescu pe rețelele de socializare: „Mai bine mai târziu decât niciodată”

 

A trecut ceva timp de când am început să învăț o limbă nouă – se numește intimitate. Da, după atâția ani ca persoană publică să învăț cum să păstrez lucrurile pentru mine, cum să construiesc în tăcere, cum să nu explic totul străinilor… ei bine, asta a fost o provocare.

 

Intimitatea pe Instagram ar putea suna ca un oximoron, dar este posibilă, cumva. Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public cu atât mă simt mai liberă, inspirată și încrezătoare, a transmis ea.
Citeşte întreaga ştire aici