Apa cu ioni de argint, un elixir al sanatatii si al longevitatii. Antibiotic natural, va poate scapa de orice infectie

Apa cu argint coloidal sau apa de argint. In primul rand, trebuie sa reamintim ca apa in sine are proprietati vindecatoare. Apa poate fi binecuvantata, devenind leac veritabil. Apa este viata. Ce este apa de argint, in schimb? Apa binecuvantata, la puterea a treia. Apa cu ioni de argint coloidal (apa argintata) este un germicid natural. Elimina bacterii, virusuri si ciuperci in urma unui contact de doar cateva minute.

Stimuleaza functia leucocitara crescand imunitatea organismului, faciliteaza detoxifierea organismului, combate radicalii liberi avand efect puternic antioxidant. Apa cu ioni de argint coloidal (apa argintata) administrata in fiecare dimineata pe stomacul gol, cu 30 de minute inainte de masa, este ideala pentru intarirea imunitatii. Este sigura in utilizare si eficienta pentru oamenii de toate varstele. Nu are contraindicatii, efecte adverse si nici reactii secundare, potrivit dr. Florin Cristea, neurolog la Spitalul Militar Bucuresti, pentru capranera.com.

Apa de argint se foloseste cu succes in cazuri de gripa, raceli, viroze, tuse cu expectoratie, infectii bacteriene ale cailor respiratorii superioare si inferioare, infectii fungice pe piele sau unghii, acnee, sinuzite, conjuctivite, otite, herpes labial sau genital, ulceratii ale cavitatii bucale, sangerari gingivale, afte, candidoza bucala, infectii genitale, infectii vaginale, candidoze, infectii urinare, enterocolite, hemoragia gastrointestinala, ulcer gastrointestinal.

Se utilizeaza in functie de localizarea afectiunilor: Oral (ingerata sau bauta); inhalata sub forma de vapori fini; sub forma de clisma; dusuri si spalaturi vaginale; sub forma de picaturi in ochi, urechi si nas sau aplicata topic. In cazul administrarii orale, este recomandat sa mentineti apa cu ioni de argint coloidal timp de 30 de secunde sublingual.

Apa cu argint se poate prepara si de noi, acasa. Apa pastrata in vase de argint are proprietatile unui antibiotic extrem de eficient. Apa de argint poate fi preparata foarte simplu, in casa, pastrand apa de baut in vase de argint sau daca nu avem vase de argint, putem folosi o bijuterie sau un ban de argint, potrivit ziare.com.

De regula seara, umplem o sticla sau borcan cu apa si punem obiectul de argint. Dupa 8, 10 ore, rasturnam apa astfel rezultata intr-un alt vas, cu foarte mare grija pentru ca reziduurile din apa purificata sa ramana pe fundul primului vas.

Clatim bine vasul si obiectul de argint si pregatim o alta portie de

 » Sursa: culinar.bzi.ro

loading...