Apa cu stafide curata ficatul stabilizează tensiunea și iti da energie. Mod de preparare.

Apa cu stafide curata ficatul stabilizează tensiunea și iti da energie. Mod de preparare.

Alege stafidele de cea mai buna calitate, organice. Evita stafidele foarte deschise la culoare (aproape galbene). Culoarea deschisa a stafidelor este un indicator al tratamentului cu dioxid de sulf. Cele mai bune stafide sunt cele inchise la culoare, maronii.

Pune o jumatate de cana de stafide in apa fierbinte, la primele ore ale diminetii. Dupa 15 minute, spala bine stafidele. Stafidele spalate se pun intr-o cana si se umple cu apa fiarta, racita in prealabil, la temperatura camerei. Se lasa sa stea 24 de ore, pana dimineata urmatoare. Se va consuma apa si se vor manca stafidele pe stomacul gol. Urmeaza acest regim timp de 4 zile.Poti tine acest program de detoxifiere o singura data pe luna, fara a avea teama de reactii adverse.

Intestinele tale se vor curăţa de toxine. Antioxidanţii îţi ajută ficatul să funcţioneze cum trebuie, în timp ce fibra ajută coloul şi intestinele să se cureţe.

. Vei fi plin de energie intreaga zi. Stafidele conţin o cantitate mare de fibre şi micronutrienţi.

Îţi stabilizezi tensiunea. Oamenii care mănâncă stafide regulat au tensiunea mai mică în comparaţie cu cei care mănâncă puţine fructe uscate. Stafidele reduc riscul de a dezvolta boli cardiovasculare