sâmbătă, 5 decembrie 2020

Arafat, despre cum va fi perioada alegerilor si a Craciunului

Știrile zilei

Tragedie Cumplita In Romania! S-A Stins Fulgerator La Nici 20 De Ani. Lumea Sportului Este In Doliu.

Tragedie in Romania. Fiul adjunctului Politiei Olt Cristian Radoi, Marius Radoi, multiplu campion de tenis de masa, s-a stins...

Divort neasteptat. Si-a luat copilul si i-a spus ADIO!

De mai bine de un an, asupra cuplului Anda Adam – Sorin Nicolescu planează zvonuri despre divorț, infirmate de...

Ce obiect trebuie sa ai la tine in noaptea de Revelion ca sa iti mearga bine tot anul

Noaptea dintre ani este un moment asteptat de toata lumea, deoarece reprezinta trecerea intr-o noua etapa, sansa de a...

Petrecerile de dupa alegerile locale ar fi avut un impact serios asupra numarului de cazuri de COVID-19, astfel ca, pentru parlamentare, se vor lua masuri stricte pentru a le interzice „si scris”. Si Craciunul va fi adaptat virusului, a declarat, seful DSP Raed Arafat.

Seful DSU Raed Arafat a declarat, ca in perioada alegerilor vor trebui respectate toate regulile pentru a nu fi raspandit virusul.

„Pentru ziua de vot o sa insistam ca dupa ziua de vot la anuntarea rezultatelor sa nu exista niciun fel de sarbatoriri, iesiri si contact fara masca. Chiar daca lumea va fi bucuroasa, exact asta am vazut la locale – si poate acolo a avut un impact serios. Asta este momentul in care va trebui sa venim si sa interzicem chiar in scris probabil de acum ca sa fim siguri ca acest lucru nu se va intampla atunci. Chiar daca nici la locale acest lucru nu era permis si totusi se intamplat. Deci va trebui sa invatam populatia ca indiferent cat de bucuros esti, care este problema la momentul respectiv, sa nu ajungi sa transmiti aceasta boala peste tot in comunitate”, a spus Arafat.

Despre sarbatorile de iarna, Raed Arafat a spus ca acestea vor fi „adaptate virusului”.

„Despre sarbatorile de iarna… este inca o perioada care va trebui sa fie adaptata acestui virus. Stiu ca atunci o sa avem din nou foarte multi oameni care o sa vrea sa sarbatoreasca sarbatorile de iarna ca si cum nu ar fi fost virusul si nu este nicio problema. Din pacate acest lucru va fi imposibil. Va trebui sa ne adaptam modului in care in acest an vom trece prin perioadele respective in speranta ca la anul vom putea sa revenim la cat mai aproape de viata normala, cum o stiam noi inaintea acestui virus”, a mai spus Arafat.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă