Are o silueta de invidiat, chiar daca adora pastele si ciocolata. Cum reuseste Geanina Ilies sa se mentina in forma? Acesta este secretul ei: „Am grija sa ma hidratez si sa nu…”

Timp de 15 ani, Geanina Ilies a fost o prezenta constanta la pupitrul stirilor de la Antena 1. Astazi, vedetea in varsta de 34 de ani are propria afacere, un salon de remodelare estetica, o schimbare pe care si-a dorit-o mult. Am putut-o vedea, apoi, in reality show-ul Ferma, o experienta grea si intensa, dar din care a invatat multe despre viata si oameni.
Am provocat-o pe Geanina sa ne raspunda la 10 intrebari-fulger si iata ce-am aflat despre ea.

1. Cum a schimbat-o experienta Ferma – Un nou inceput!' pe femeia Geanina Ilies?
Dupa aproape 3 luni de stat in ferma, pot spune ca am descoperit la mine o femeie mult mai puternica decat credeam ca sunt atat fizic, cat si psihic.

2. Cea mai importanta lectie pe care ai invatat-o in urma reality-show-ului?
Sa ma bucur de lucrurile simple pe care le am in jurul meu si un lucru foarte important pe care ar trebui sa-l invatam cu totii e faptul ca suntem cu totii diferiti si nu avem dreptul sa judecam pe nimeni.

3. Ai repeta experienta de la ferma?
In momentul asta as spune nu, insa niciodata nu stii ce-ti rezerva viata si ce idei iti mai vin. Spre exemplu, daca cineva mi-ar fi spus cu o luna de zile inainte sa intru in ferma ca eu o sa fac parte din acest proiect, as fi ras copios. A fost cea mai tare experienta din viata mea. Cea mai grea, dar si cea mai frumoasa.

4. Ce isi spune Geanina atunci cand simte ca nu mai poate?
Chiar am avut o astfel de experienta in ferma la duelul cu Ioana Filimon. A fost, cred, unul dintre cele mai grele dueluri pe care le-am avut. Am avut un moment in care simteam ca pur si simplu nu mai pot sa imping acea bara, insa am uitat de toata durerea si m-am gandit numai la Patrick si am intors scorul in favoarea mea. Au mai fost momente din cauza lipsei de mancare si a frigului, insa imi gaseam motivatia prin forta si putere psihica.

5. Care este cea mai mare slabiciune a ta?
Patrick. Mi-am dat seama ca cel mai greu mi-a fost sa stau departe de el si sa nu comunic zilnic cu el, asa cum sunt obisnuita. Experienta asta ne-a marcat pe amandoi in sensul bun. Cand i-am auzit pentru prima oara vocea la telefon, dupa ce am iesit, aveam impresia ca este altcineva la telefon, i se schimbase si vocea. Am simtit cea mai mare bucurie sa-l aud din nou. A fost un sentiment pe care nu il pot exprima in cuvinte.

6. Cea mai importanta lectie pe care ai invatat-o de la viata?
Sa fii empatic si sa faci bine oriunde, oricui si in orice moment.

7. Ce inseamna fericirea pentru tine?
Liniste sufleteasca. Fericirea deriva din noi insine si este diferita pentru fiecare.

 » Sursa: culinar.bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !