19 C
București
joi, 13 mai 2021

Arșinel vinde roșii și ardei kapia la tarabă, în Piața Cotroceni! Dezvăluirile artistului

Alexandru Arsinel are 81 de ani, dar este un om activ, drept dovadă că s-a înhămat la o treabă serioasă: vinde legume la tarabă, în Piața Cotroceni. Și o face cu plăcere, după cum chiar a explicat.

Pe lângă roșii și kapia, pe taraba maestrului găsești de toate, din domeniul agricol, pe care fiul său cel mic, Cristian, le cultivă. Acesta și-a deschis afacerea, pe un teren de la marginea Bucureștiului. Iar pentru clienți este o mare surpriză, dar și o plăcere să fie serviți de unul dintre cei mai mari actori români.

Alexandru Arșinel vinde roșii și ardei kapia la tarabă, în Piața Cotroceni
La taraba fiului actorului kilogramul de roşii era 6 lei, cel de ardei kapia în mai multe culori era 10 lei, guliile 6 lei, iar sucul de roşii 15 lei/litrul. „Îmi place să fac asta pentru că îmi place să fiu printre oameni, să-i văd cum se uită la produse, cum negociază… Legumele sunt excelente, eu toată vara numai de la fiul meu am mâncat. Îmi aducea prospături cu lădiţele la Sinaia, acolo unde am stat izolat cu soţia mea. Am avut noroc că s-a apucat de treaba asta pe care o face cu o pasiune extraordinară şi toată vara am profitat de producţia lui. Am mâncat bio, dar m-am şi îngrăşat «bio» în izolare. Nu mult, 2-3 kg”, a făcut dezvăluirile Alexandru Arșinel pentru Click!

Cristian, fiul său, este absolvent de Drept şi de ASE, dar grădinăritul este o mai veche pasiune a lui. Tocmai de aceea acum a ridicat-o la rang de afacere. A amenajat un solar pe un teren din apropierea Bucureştiului, iar anul trecut a ajuns şi în supermarketuri, unde vindea roşii şi ardei la caserolă.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate