22.6 C
București
joi, 6 mai 2021

Artista populară Rodica Mitran a trăit o adevărată dramă. A fost traumatizată de tatăl ei

Artista de muzică populară Rodica Mitran își amintește cu durere de anii tinereții, când a trăit o adevărată dramă din cauza tatălui ei. Aceasta a dezvăluit chnurile la care era supusă de părintele ei. Mai mult, susține că a fost martoră când tatăl ei a încercat să-i înjunghie mama, dar și să-i omoare copilul nou născut.

Dramă teribilă pentru o frumoasă cântăreață de muzică populară. Aceasta ăși amintește cu lacrimi în ochi de bătăile crâncene pe care le primea de la tatăl ei. Considerată una dintre cele mai frumoase cântărețe de muzică populară din Oltenia, Rodica Mitran are o poveste de viață înfiorătoare. Vedeta a mărturisit că tatăl său i-a provocat traume psihice de nesuportat.

Cântăreața spune că suferă de depresie și e dependentă de medicamente. După ani întregi de mers la psiholog și psihiatru, artista încă are în fața ochilor ei imagini traumatizante din copilărie și adolescentă. Femeia a fost martoră în moment când tatăl ei a vrut să îi înjunghie mama. Totodată, același părinte abuziv a fost la un pas să-i omoare copilul nou-născut.

„În fiecare seară îmi vin amintirile neplăcute. Nu pot să uit bătăile și umilințele. Asta deși iau medicamente, nu pot să mă liniștesc. Nu am fost un copil iubit și dorit, nici eu și nici frații mei. Am avut parte de abuzuri grave, mai ales emoționale. Am fost bătută până mă scăpam pe mine, s-a întâmplat de mai multe ori acest lucru. Mă bătea cu cureaua de la motopompă. Dădea în mine ca un animal”, a povestit Rodica Mitran pentru „Star Popular”.

Artista populară povestește că tatăl ei era un om deosebit de violent. Mai mult, atunci când făcea vreo criză de nervi, pur și simplu scăpa de sub control. Ba chiar, spune interpreta din Oltenia, tatăl ei avea în permanență un cuțit în buzunarul interior. Astfel, de multe ori i-a fost frică pentru viața ei…

A încercat să îi ucidă copilul
Ea a mai povestit că la un moment dat a reușit să își înfrunte tatăl, într-o situație limită. Atunci, tatăl ei ar fi încercat să-i ucidă fetița care avea abia un an.

„Fetița avea un an când el a luat-o de picioare și a vrut să o trântească de pereți, să o omoare. Am țipat ca un animal. M-am repezit la el și mi-am luat copilul”, a mai spus Rodica Mitran.

Interpreta de muzică populară mai povestește că atunci când se gândește la copilărie îi vin în cap nu doar abuzurile, ci și sărăcia în care a crescut. Din cauza situației sociale, cei mici erau obligați să muncească cot la cot cu mama lor, în timp ce tatăl lor dormea.

„Munceam și eu în vacanțe, eram obligați de tata. Noi munceam cu mama și tata stătea și dormea. A fost extrem de degradant, umilitor, am încasat multă bătaie”, mai spune Rodica Mitran despre copilăria ei care a fost o adevărată dramă.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate