18 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Asistentă din Vaslui, decedată din cauza covid. Alina Nicoleta Pavel avea 42 de ani

Încă un cadru medical a pierdut lupta cu covidul. Recent, asistenta Alina Nicoleta Pavel a murit din cauza infecţiei cu coronavirus. Lucra la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui şi avea numai 42 de nai.

În ultimele zile s-a simţit tot mai rău, motiv pentru care a fost transferată în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă din cadrul aceleiaşi unităţi. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de colegii ei, nu s-a mai putut face nimic.

Alina Nicoleta Pavel lucra la secţia de Dermatologie din Ambulatoriul SJU Vaslui. Pe pagina ei de Facebook au apărut deja mesaje de condoleanţe.

„Timpul nu a mai avut răbdare cu tine, draga noastră colegă Alina Nicoleta Pavel! Am aflat cu nespusă durere trecerea la cele veșnice a colegei noastre. În aceste clipe de adâncă tristețe ne este foarte greu să ne găsim cuvintele, pentru că nimic nu poate mângâia sufletul odată cu pierderea ființei dragi. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu! Dumnezeu să te ierte!”

Mulţi medici au murit din cauza coronavirusului
De la începutul pandemiei de covid şi până acum, au murit zeci de cadre medicale. Recent a decedat medicul vrâncean Gheorghe Șoană. Era internat din Ajunul Crăciunului. Ultimul test făcut îi ieşise negativ, dar virusul îi afectase semnificativ organele. Medicul Șoană preda la Școala Postliceală Sanitară Carol Davila din Focşani.

Doliu este şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara. Doctorul Eduard Gherza împlinise 50 de ani chiar în această lună. Din păcate, a ajuns la spital prea târziu. Cauza decesului: coronavirusul.

Recent, și la Botoșani a murit un medic de familie. Acesta fusese găsit în stare de inconștiență. Doctorii care ajunseseră la ea, pentru a-i preleva probe pentru testul de covid, i-au acordat primul ajutor. Din păcate, nu a răspuns manevrelor, fiind constatat decesul. Avea doar 46 de ani.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate