31.5 C
București
marți, 27 iulie 2021

Asistentă medicală dezbracata în faţa pacienţilor cu COVID-19

Asistentă medicală dezbrăcată în faţa pacienţilor cu COVID-19.

O asistentă medicală dintr-un spital de boli infecţioase din regiunea Tula, Federaţia Rusă, a fost surprinsă în timp ce se ocupa de pacienții bolnavi de COVID-19 în costum de protecţie transparent, îmbrăcat deasupra lenjeriei intime.

Fotografia a fost făcută chiar de unul dintre pacienţi, care susţine că asistenta a recurs la agest gest din cauză că îi este foarte cald în costumul de protecţie.

La rândul ei, asistenta medicală a spus că nu şi-a dat seama că totul este atât de transparent, încât i se va vedea ceea ce poarta pe dedesupt. Presa rusă scrie că pacienţii nu aveau nimic împotriva modului în care era imbracată femeia.

Insa Ministerul regional al Sănătăţii s-a aratat extrem de revoltat de gestul asistentei medicale, care s-a ales doar cu o avertizare disciplinară.

Aceasta aparitie a us pe jar discutiile in mediile online, informeaza presa din Rusia. In timp ce barbatii au apreciat costumatia cadrului medical, femeile s-au aratat revoltate de gestul asistentei.

Fostul campion mondial la box Nikolai Valuev, actual deputat în Duma de Stat a Federaţiei Ruse, este de partea asistentei medicale care a fost surprinsă în timp ce îngrijeşte bolnavii de COVID-19 în costum de protecţie transparent, îmbrăcat direct deasupra lenjeriei intime. Valuev consideră sustine că tânăra le-a trezit la pacienţi dorinţa de a trăi.

„Haideţi să sperăm că prin felul cum ea a arătat, le-a trezit pacienţilor de sex masculin dorinţa de a trăi. Ei au stat pe gânduri şi au găsit puteri ca şi mai mult să lupte cu boala. De regulă, emoţiile pozitive contribuie la însănătoşire”, a declarat Nikolai Valuev pentru presa rusă.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate