sâmbătă, 23 mai 2020

Asistentă medicală dezbracata în faţa pacienţilor cu COVID-19

Știrile zilei

Serbia a deschis granițele pentru toată lumea, fără testare sau carantina

Frontierele Serbiei au fost deschise de vineri, ora 0.00, pentru toți străinii, fără testare sau carantina. Guvernul de la Belgrad...

Vela anunţă că a aprobat zboruri charter pentru mai multe destinaţii

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat joi seara că a aprobat o solicitare de la Ministerul Afacerilor Externe...

Bilanţul covid-19 în SUA creşte cu 1.255 de morţi la 94.661 de decese

Statele Unite, cea mai îndoliată ţară de epidemia covid-19, au înregistrat 1.255 de morţi în ultimele 24 de ore,...

Asistentă medicală dezbrăcată în faţa pacienţilor cu COVID-19.

O asistentă medicală dintr-un spital de boli infecţioase din regiunea Tula, Federaţia Rusă, a fost surprinsă în timp ce se ocupa de pacienții bolnavi de COVID-19 în costum de protecţie transparent, îmbrăcat deasupra lenjeriei intime.

Fotografia a fost făcută chiar de unul dintre pacienţi, care susţine că asistenta a recurs la agest gest din cauză că îi este foarte cald în costumul de protecţie.

La rândul ei, asistenta medicală a spus că nu şi-a dat seama că totul este atât de transparent, încât i se va vedea ceea ce poarta pe dedesupt. Presa rusă scrie că pacienţii nu aveau nimic împotriva modului în care era imbracată femeia.

Insa Ministerul regional al Sănătăţii s-a aratat extrem de revoltat de gestul asistentei medicale, care s-a ales doar cu o avertizare disciplinară.

Aceasta aparitie a us pe jar discutiile in mediile online, informeaza presa din Rusia. In timp ce barbatii au apreciat costumatia cadrului medical, femeile s-au aratat revoltate de gestul asistentei.

Fostul campion mondial la box Nikolai Valuev, actual deputat în Duma de Stat a Federaţiei Ruse, este de partea asistentei medicale care a fost surprinsă în timp ce îngrijeşte bolnavii de COVID-19 în costum de protecţie transparent, îmbrăcat direct deasupra lenjeriei intime. Valuev consideră sustine că tânăra le-a trezit la pacienţi dorinţa de a trăi.

„Haideţi să sperăm că prin felul cum ea a arătat, le-a trezit pacienţilor de sex masculin dorinţa de a trăi. Ei au stat pe gânduri şi au găsit puteri ca şi mai mult să lupte cu boala. De regulă, emoţiile pozitive contribuie la însănătoşire”, a declarat Nikolai Valuev pentru presa rusă.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Asistentă medicală dezbracata în faţa pacienţilor cu COVID-19 2