Asta Înseamnă Să Fii Om! Câţi Bani I-A Dat Tzancă Uraganul Unei Bătrâne, Pe Stradă

Face ce face și iese de fiecare dată în spațiul public cu fiecare faptă pe care o face. De această dată manelistul a demonstrat că are o inimă mare, mai exact a oferit niște bani unei femei sărmane din București. Iată câţi bani i-a dat Tzancă Uraganu unei bătrâne, pe stradă.

Întregul moment a fost filmat și postat pe o rețea de socializare iar fanii au apreciat gestul de caritate.

Câţi bani i-a dat Tzancă Uraganu unei bătrâne, pe stradă

Tzancă Uraganu a arătat că are o inimă mare și că știe ce înseamnă să oferi un moment de bucurie cuiva. Cântărețul de manele a ajutat o bătrână din stradă cu o sumă de bani.

Actul de caritate făcut de Tzancă a fost filmat și postat pe contul său de TikTok, acolo unde a specificat că nu încearcă decât să demonstreze ce ușor poți să bucuri pe cineva.

„Nu ne lăudăm cu un leu, doi lei, dar asta înseamnă bucuria!”, a spus Tzancă pentru urmăritorii săi.

”Să-ți trăiască familia, mamă!”, au fost vorbele bătrânei după ce manelistul i-a înmânat o bancnotă de 100 de lei.

Tzancă Uraganu, acuzat de Mădălina Miu că i-a furat piesele

Mădălina Miu intenționează să-l dea în judecată pe Tzancă Uraganul, nimeni altul decât actualul ei soț. Femeia îl acuză pe cântărețul de manele că i-ar fi furat melodiile din telefon, în perioada când formau un cuplu și locuiau sub același acoperiș.

Mădălina Miu, încă soția lui, nu îi dă deloc pace prea curând. Recent, în cadrul unei emisiuni, femeia a susținut că nu mai are posibilitatea să lanseze mai multe piese din cauza manelistului.

Mădălina Miu a spus că melodiile i-ar fi fost luate din telefon chiar de Tzancă Uraganul, fără să îi acorde vreun drept de autor. Pentru a-și găsi dreptatea, bruneta a apelat deja la ajutorul unui avocat.

“Da, e adevărat, acestea nu vor mai apărea pe viață, îți dai seama. Avocatul meu e cel care se ocupă de protejarea drepturilor de autor”, a spus Mădălina Miu, încă soția lui Tzancă Uraganu, la “Xtra Night Show”.

Mădălina Miu a explicat și cum a ajuns în această situație. “Are mai multe îndeledniciri, să vi le dezvăluie el (n.r despre cum i le-a luat), noi am locuit în casă zi de zi timp de 3 ani de zile, telefonul era la îndemâna lui”, a mai spus femeia.