23 C
București
miercuri, 16 iunie 2021

Astăzi au început lucrările de refacere a pavajului din faţa centrului comercial Winmarkt din Ploieşti

Astăzi au început lucrările de reparație și înlocuire a pavajului pietonal în zona Galeriilor Comerciale din centrul Ploieştiului. Autorităţile auanunțat că Winmarkt Shopping Center se va ocupa de lucrări în zonele de acces aferente centrului comercial şi în dreptul fostelor Galerii Comerciale.

“Lucrările sunt efectuate de Winmarkt Shopping Center, în baza unei colaborări pe care o are cu administrația publică ploieșteană, și includ: curățarea și refacerea pavajului care necesită reparații, în zonele publice de acces aferente centrelor comerciale (Omnia și Winmarkt), precum și refacerea totală a perimetrului din fața Galeriilor Comerciale cu pavele din material ceramic”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Ploieşti, transmis miercuri.

“Primăria municipiului Ploiești va continua să dezvolte parteneriate similare cu agenții economici locali, menite să înfrumusețeze orașul nostru și să creeze un confort urban crescut”, se mai arată în comunicat.

 

Post-ul Astăzi au început lucrările de refacere a pavajului din faţa centrului comercial Winmarkt din Ploieşti apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

 » Citeste mai mult pe ziarulincomod.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate