Astrograma Gabrielei Firea. Ce spun astrele despre starea de sanatate si cariera sa

Gabriela Firea ne-a luat prin surprindere, weekendul trecut, dupa ce a anuntat ca a fost internata in spital cu probleme de sanatate. In ciuda interesului starnit, politicianul nu a oferit detalii despre motivul spitalizarii sale. Astazi, Roxana Lusneac, specialist in Horoscop Vedic www.lusneac.com, a intocmit astrograma Gabrielei Firea, exclusiv pentru Clickpentrufemei.ro, din punct de vedere al sanatatii si carierei.

„Gabriela Firea este Rac cu ascendent in Fecioara si are gandirea in Leu. Aceste semne indica faptul ca avem de-a face cu o persoana puternica, un caracter de luptator cu o mare capacitate de a fi lider.

Norocul in viata Gabrielei Firea a aparut odata cu intrarea ascendentului, adica dupa varsta de 30 de ani. Pe harta sa, in casa sustinerii personale, Gabriela Firea primeste un mare sprijin din partea partenerului viata.

De asemenea, ea are soarele in casa carierei, in Gemeni, ceea ce ii aduce atat viata publica cat si o comunicare buna cu masele de oameni. Fire foarte incapatanata, ea isi seteaza singura ambitiile si obiective.

Privita din anumite aspecte sanatatea sa este destul de sensibila. Acest lucru se intampla din cauza implicarii sale directe in toate actiunile, Edilul Capitalei consumandu-si energia si trezindu-se prinsa in conflicte pe care ar fi putut sa le evite.

Este genul de persoana care poate sa ascunda foarte bine ceea ce simte cu adevarat insa, in interior, aceste lucruri o macina. Nu trece asa usor peste ele, desi asta vrea sa arate. De aici, din aceasta stapanire auto-impusa, pot aparea probleme in zona abdomenului si mai ales a spatelui.

Harta sa astrologica indica faptul ca exista riscul ca unele alimente sa ii faca rau din punct de vedere energetic, iar acestea la randul lor ii creeaza probleme de sanatate.

Pentru anul 2019, harta astrala a Gabrielei Firea avertizeaza in privinta riscurilor, de orice fel, existente pe casa carierei. Primarul General al Capitalei are persoane care o urmaresc si care-i sunt aproape, de care poate nici nu stie, dar care este posibil sa ii doreasca raul. In 2019, Gabriela Firea nu are norocul de parte ei, asa ca trebuie sa munceasca pentru orice asi doreste sa obtina.

O schimbare din punct de vedere al carierei, ceva in bine, poate avea loc in aceasta primavara. Ceva legat de afaceri, de negociei si de castiguri financiare.

Perioada grea pe care Gabriela Firea o traverseaza in prezent va trece. As zice ca aceasta va dura pana la ziua ei, adica in iulie. Dupa ce va trece, est

 » Sursa: culinar.bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !