Atentie! Iata cum puteti cumpara bilete pentru Euro 2020! Patru meciuri se vor juca pe Arena Nationala

La fix un an înainte de a debuta Campionatul European 2020, adica la 12 iunie, reprezentantii celor de la UEFA au deschis procedura de achizitionare a biletelor. Asadar, începând de astazi, miercuri, 12 iunie 2019, tichetele se pot cumpara exclusiv online de pe platforma www.euro2020.com/tickets.

Turneul final de la anul, la care speram sa fie prezenta si nationala României, va debuta pe 12 iunie 2020 si se va desfasura în 12 orase europene, printre care si Bucuresti. Capitala tarii noastre va gazdui patru partide, toate pe Arena Nationala: trei în Grupa C (pe 14, 18 si 22 iunie 2020) si o optime de finala pe 29 iunie 2020. În cazul calificarii la Euro 2020, tricolorii vor disputa cel putin doua meciuri pe arena de cinci stele.

Înscrierea nu garanteaza biletul. Când puteti afla daca ati avut noroc

Pentru România, înscrierea a început azi, miercuri, 12 iunie 2019, la ora 15:00, si se va încheia la data de 12 iulie 2019. Iata care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a putea intra în posesia mult doritului loc la Euro

1. Nimeni nu are biletele asigurate din prima! Ca la orice turneu final, reprezentantii UEFA sunt convinsi ca cererea va depasi oferta, asa ca toate tichetele vor fi repartizate în mod aleatoriu, prin tragere la sorti.

2. Cei care vor sa cumpere bilete la Euro 2020 trebuie sa-si faca un cont pe site-ul UEFA, în conditiile în care toate biletele vor fi vândute online.
3. Veti fi redirectionati catre o pagina la care va puteti conecta folosind un cont de Facebook sau Google.

Dupa ce se va fi încheiat perioada de înscriere, o comisie speciala a UEFA va analiza toate cererile. Mai apoi, spre mijlocul lunii august vor anunta norocosii care au primit mult asteptatele bilete. În cazul în care te afli printre norocosi, atunci trebuie sa stii ca din momentul anuntului vei avea o perioada destul de scurta pentru a-ti plati biletele

Bilete Euro 2020: Pentru partidele de pe Arena Nationala s-au stabilit urmatoarele preturi:

Categoria 3 (peluze) 30 euro
Categoria 2 (colturile stadionului) 75 euro
Categoria 1 (tribunele I si II) 125 euro
 
În decembrie 2019, UEFA va pune în vânzare un numar mai mare de bilete, dar acelea sunt desinate doar suporterilor din tarile calificate la turneul final. „UEFA EURO 2020 va debuta pe 12 iunie 2020 si se va desfasura în 12 orase europene, printre care si Bucuresti. În perioada 12 iunie – 12 iulie 2019, se pot achizitiona bilete la toate cele 51 de meciuri ale turneului final de anul viitor. Editia cu numarul 60 este una speciala, de celebrare a EURO, si va avea o desfasurare fara precedent.
Un numar record de trei milioane de bilete vor fi disponibile fanilor, însemnând ca mai multi suporteri ca niciodata vor beneficia de sansa sa de a trai pe viu aceasta experienta. „LIVE IT. FOR REAL” este sloganul menit sa inspire si sa încurajeze suporterii sa vizioneze meciurile live de pe stadion”,

 » Sursa: bzi.ro