Au fost tată și fiică în cea mai iubită telenovelă, iar apoi iubiți în viața reală. Ce s-a ales de Mel și Lucas din Clona

Viața bate filmul și o face cu mare lejeritate. Doi mari actori, foarte iubiți, protagoniștii unei telenovele care a făcut înconjurul lumii, au fost tată și fiică pe platourile de filmare, apoi iubiți în viața reală. Este vorba despre Mel și Lucas din Clona, pe numele lor reale Debora Falabella și Murilo Benicio.

Mel și Lucas din Clona au trăit o frumoasă poveste de dragoste

Pe platourile de filmare, Mel era fiica lui Lucas, personajul principal care se iubea cu celebra Jade. La câțiva ani după finalizarea filmărilor pentru telenovela Clona, cei doi actori, care între timp avuseseră alte relații și chiar căsnicii din care au rezultat copii, s-au regăsit și și-au dat șansa la fericire.

Debora Falabella și Murilo Benicio au fost împreună șase ani și nimeni nu credea că se vor despărți vreodată. Debora începuse să se axeze pe proiectele din teatru, iar Murilo o susținea necondiționat. Mergea la fiecare spectacol și efectiv păreau de nedespărțit.

debora murilo

Au fost tată și fiică în cea mai iubită telenovelă, iar apoi iubiți în viața reală. Ce s-a ales de Mel și Lucas din Clona

Totuși, în 2019, cele două staruri și-au spus adio și au luat-o pe drumuri diferite. Nu se cunosc nici acum motivele care au dus la marea ruptură, cert este că zvonurile au apărut cu mult timp înainte de anunțul oficial al despărțirii celebrului cuplu.

Ulterior, atât Debora cât și Murilo au început noi relații. Ambii sunt activi pe rețelele de socializare unde postează momente din activitățile cu copiii, dar și de la filmări.

Debora și Murilo au fost Mel și Lucas din celebra telenovelă Clona. Ei au jucat rolurile de tată, respectiv fiică și niciunul n-a dat semne că are simpatie pentru celălalt. S-au încheiat filmările, și-au făcut familii, și abia apoi peste ani s-au cuplat.

mel lucas

Pe cât de încântați au fost fanii lor la acea vreme, pe atât de dezamăgiți au fost în 2019 când s-a aflat că s-au despărțit în mod oficial.