18.5 C
București
duminică, 9 mai 2021

Au furat telefoanele victimelor care se zbăteau între viață și moarte după un accident groaznic

Au furat telefoanele victimelor. Un accident teribil a avut loc joi seara în localitatea Lăceni, Teleorman, la doar câțiva kilometri de Alexandria. Patru tineri au fost aruncați pe câmp din automobilul decapotabil în care se aflau. Bunurile acestora s-au împrăștiat pe zeci de metri în jurul autoturismului.

În automobilul Opel Astra Bertone se aflau doi frați împreună cu iubitele lor, una dintre ele a decedat la spitalul din Alexandria.

Au furat telefoanele victimelor. Imagini filmate la locul accidentului
Cei patru tineri s-au răsturnat pe câmp și au suferit răni grave: „Cele două fete sunt într-o stare mai gravă, ele fiind preluate de echipajele medicale ale SAJ pentru a fi transportate la UPU Alexandria. Cei doi tineri sunt conștienți și cooperanți, primesc primul ajutor la fața locului, urmând să se stabilească dacă vor merge la spital”. Una dintre tinere a decedat.

Bunurile celor patru victime s-au împrăștiat în jurul mașinii avariate, iar în timp ce reporterul de la Impact News 24 fila la locul accidentului au venit doi tineri care au început să caute printre din jurul epavei.

Au furat telefoanele vitimelor

Unul dintre tineri este suprins în timp ce se apleacă și ridică un telefon mobil care se afla la mai bine de 10 metri de autoturism, fără să observe că este filmat și că zona era puternic luminată de pompieri.

Cu toate eforturile depuse de medicii și personalul medical de la Unitatea de Primiri Urgențe din Alexandria, pentru una dintre tinerele care se afla seara trecută în mașina care s-a răsturnat pe câmp, nu s-a mai putut face nimic.

Din informațiile explozivnews24.ro în autoturismul, care, practic, s-a rostogolit zeci de metri în afara părții carosabile, la intrare în localitatea Lăceni se aflau doi frați cu iubitele lor. Fata care a decedat nu avea mai mult de 20 de ani și era din Țigănești. Prietena ei, în schimb, a fost transportată la un spital din capitală, stare ei de sănătate fiind destul de gravă. Martorii, care au văzut tot ce s-a întâmplat povestesc că, cele patru victime au fost aruncate din mașină în timpul rostogolirii. Tânărul care a provocat accidentul conducea un autoturism Opel decapotabil.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate