All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Au vazut cum cainele familiei a muscat-o pe fetita lor si a aruncat-o la un metru in spatele lui. Motivul i-a socat

Parintii au fost socati in momentul in care cainele familiei a muscat-o pe micuta de spate si a aruncat-o la un metru in spatele lui. Cand au realizat ce se intampla au ramas fara cuvinte.

Familia Svilicic a trecut printr-un moment de groaza atunci cand au realizat ca animalul de companie pe care il adoptasera cu doar 4 zile inainte pare sa le atace fetita. Cainele din rasa Doberman, despre care foarte multe persoane cred ca este o rasa periculoasa, a incercat sa o faca pe micuta sa plece de langa el, iar apoi a apucat-o cu dintii si a aruncat-o intr-o parte.  Realul motiv pentru care animalul s-a comportat atat de straniu a fost cel ca in curtea in care se aflau intrase un sarpe extrem de veninos.

„Daca nu vedeam asta cu ochii mei, nu as fi crezut niciodata”, a spus Catherine, mama micutei Catherine. „Khan era foarte concentrat si tot incerca sa o inghionteasca, dar nu a reusit, asa ca a apucat-o de spatele scutecului si a aruncat-o peste umarul lui, mai mult de un metru”, a continuat femeia.

Sarpele care intrase in curtea familiei s-a dovedit a fi al treilea cel mai veninos sarpe din lume, iar cainele, numit Khan, a fost muscat. Dupa incident, animalul ranit s-a intors in casa, iar tratamentul imediat pe care l-a primit a reusit sa ii salveze viata.

„Ii suntem datori pentru tot restul vietii lui. Daca Khan isi doreste sa aiba un castron de aur, Khan primeste un castron de aur!” , a mai spus mama fetitei, dupa ce a povestit ca animalul a ajuns in familia lor dupa ce fostul sau stapan il abandonase, lasandu-l sa moara de foame, cu coastele rupte.

Sursa: protv.ro

loading...