14.8 C
București
duminică, 13 iunie 2021

Aurelian Temișan, dezvăluiri despre căsnicie și soția lui. Ce a spus despre Monica Davidescu

Recent, cunoscutul artist Aurelian Temișan a făcut dezvăluiri despre căsnicie și soția lui, într-un mesaj publicat pe contul de Instagram. Interpretul a vorbit despre partenera lui de viață, Monica Davidescu, care îi este alături de 26 de ani. Cei doi formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc.

Aurelian Temișan a făcut public un mesaj dedicat soției lui, Monica Davidescu. Cântărețul a postat un mesaj pe contul lui de Instagram în care a vorbit despre partenera lui de viață. Actrița Monica Davidescu îi este alături de 26 de ani, iar Aurelian a ținut să-i mulțumească pentru asta, printr-un mesaj cum numai el putea să scrie.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează unul dintre cele mai sudate cupluri din lumea artiștilor și din rândul persoanelor publice, în general. Cei doi sunt împreună de 26 de ani, iar recent au sărbătorit aniversarea relației lor.

Ei au împreună o fetiță de care sunt foarte mândri. Cu ocazia aniversării, artistul a postat pe Instagram un mesaj emoționant și mai multe fotografii în care apare împreună cu soția lui și rodul iubirii dintre ei doi – fiica lor.

„13 ianuarie 1995 – 13 ian. a.c. 26 de ani, până acum, de când ne-am cunoscut. Ani buni, frumoși, intenși, cu planuri, cu dezamăgiri, cu reușite, ani în doi, după care în trei, dar în aproape toți anii cu animăluțe în casă, ani în care am asistat la nașteri, în care ne-am pierdut oameni pe care i-am iubit„, își începe mesajul Aurelian Temișan.

Ce spune artistul despre căsnicia cu Monica Davidescu
În tot acest timp, în care Aurelian Temișan și soția lui Monica au construit o casă, o familie unită, s-au întâmplat multe evenimente fericite în viața lor. Au urcat împreună pe scenă, au botezat, au cununat, dar cel mai important – spune actorul – au fost sănătoși și au fost împreună mereu.

„Ani în care am botezat, am cununat, am jucat împreună în multe spectacole, ani în care am cântat, am râs, am aplaudat și am fost aplaudați… Dar cel mai important e că am fost sănătoși și că am fost și suntem împreună. Să tot fim! Cu voi în preajmă, să vă bucurăm ca până acum și să simțim că mai vreți… și mai vreți… și mai vreți”, mai spune Aurelian Temișan.

Însă dincolo de faptul că Aurelian Temișan face dezvăluiri despre căsnicie și soția lui, artistul va putea fi urmărit din nou pe Antena 1, în cadrul show-ului „Te cunosc de undeva”, prezentat de către Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate