Ce bonus primesc persoanele vaccinate într-o casă de toleranță din Austria

0

Autoritățile încearcă diferite metode pentru a impulsiona ritmul vaccinării, și nu este vorba doar de loterii cu premii generoase!

De exemplu, Austria, 8,4 milioane de locuitori, a vaccinat 71,2% din populație cu cel puțin o doză. Dar caută, în continuare, mijloace pentru a vaccina și mai multe persoane.

Casa de toleranță Funpalast, din Viena, anunță că a fost acreditată de Departamentul de Sănătate din capitala Austriei pentru a vaccina împotriva Covid, scrie Bild.

Centrul de vaccinare din casa de toleranță va funcționa începând de la 1 noiembrie, în fiecare luni, între orele 16.00 și 22.00.

”Oricine poate veni la noi pentru vaccin, fără programare. Să fie fără griji, îi așteaptă medicii care vor face imunizarea.

Cei sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult. Toți cei care doresc să se vaccineze, bărbați, femei, copii, au nevoie de un act de identitate și, obligatoriu, să poarte mască”.

Dacă vor veni la centrul nostru bărbați care sunt într-o relație? Ar putea să le spună partenerelor că au fost vaccinați la Memorialul Gustav Klimt. Muzeul cu opera pictorului austriac este chiar vizavi de noi”, a explicat Peter Laskaris, unul dintre proprietarii ”Funpalast”.

Cei care se vaccinează la ”Funpalast” vor fi recompensați cu un voucher care le asigură intrarea gratuită la sauna clubului.

Spune ce crezi