Maramureș. Un autocar cu 51 de turiști polonezi a intrat violent într-o casă din localitatea Moisei

Un autocar cu peste 50 de persoane a fost implicat marți, 7 iulie, într-un accident după ce șoferul a pierdut controlul autovehiculului și a intrat în gardul unei case din localitatea Moisei, județul Maramureș.

Un autocar cu 51 cetățeni polonezi, al cărui şofer a pierdut controlul volanului, a intrat în gardul unei case, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Conform sursei citate, la această oră sunt declarate 6 victime, dintre care 1 persoană se află în stop cardio respirator, 3 au fost transportate la CPU Borșa, iar 2 primesc îngrijiri medicale la fața locului.

„În urma impactului, mai multe persoane acuză dureri, fiind investigate medical la faţa locului, nu se cunoaşte momentan numărul exact al acestora. Din acest motiv, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, a mai transmis sursa citată.

Circulaţia rutieră în zonă se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijare de către poliţişti, se mai precizează în informarea transmisă de către Centrul Infotrafic.