23 C
București
miercuri, 16 iunie 2021

Autoutilitară cu deficiențe periculoase la sistemul de frânare în Prahova. Șoferul a rămas fără permis de conducere

Polițiștii rutieri din Argeș, Buzău, Gorj, Mehedinți, Prahova și Vâlcea, sub coordonarea Direcției Rutiere, au organizat mai multe acțiuni care au avut drept scop reducerea numărului accidentelor rutiere cu consecințe grave, produse pe fondul defecțiunilor tehnice ale autovehiculelor. Conducătorul unei autoutilitare a rămas fără permis în Prahova după ce, în timpul controlului, au  fost depistate cu deficiențe periculoase la sistemul de frânare și de iluminare al mașinii.

Acțiunile, care au avut loc în zilele de 8 și 9 iunie, au vizat autovehiculele destinate transportului de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mică sau egală cu 3,5 tone, autovehiculele cu capacitatea de transport mai mică sau egală cu 8+1 locuri și cele destinate transportului de persoane în regim de taxi.

La acțiune, au participat polițiști rutieri care, în colaborare cu specialiști din cadrul Regiei Autonome – Registrul Auto Român, au verificat 697 de autovehicule și au aplicat 655 de sancțiuni contravenționale.

În Prahova, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu reprezentanți RAR, au desfășurat acțiuni pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor în Ploiești,

 » Citeste mai mult pe observatorulph.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate