sâmbătă, 19 septembrie 2020

Avertismentul specialistilor: „Toata lumea se va confrunta cu coronavirusul. Microbul va invada intreaga planeta”

Știrile zilei

Ardeiul iute poate salva mii de vieti intr-un minut!

Doi medici foarte buni naturisti, Doctor John Christopher si Doctor Richard Schulze, vorbesc de foarte mult timp despre beneficiile...

A înfipt furculiţe de plastic în grădină! Motivul, GENIAL

Grădinăritul este una dintre cele mai eficiente terapii pentru stres. În plus, petreci mai mult timp printre plante.Dacă locuieşti...

Familia unui preot din Brașov, decimată de coronavirus

Temutul coronavirus a făcut trei victime într-o familie din Brașov: un preot, soția acestuia și unul dintre fiii lor...

Intreaga planeta se va confrunta cu coronavirus, 2019-nCoV, potrivit lui Gabriel Leung, decan al Facultatii de Medicina „Li Ka Shing” de la Universitatea din Hong Kong, scrie stirilekanald.ro.
Specialistul a declarat ca daca nu vor fi luate masuri „draconice, pentru limitarea mobilitatii populatiei”, virusul va face ravagii.

„Toata lumea se va confrunta cu coronavirusul. Microbul ucigas va invada intreaga planeta”, a spus el, care sustine ca sunt mai multe cazuri de imbolnavire cu virusul mortal decat s-a spus.

Doar in Wuhan ar fi 25.000 de cazuri, alte 19.000 de persoane purtand deja coronavirusul, dar fara sa fi aparut deocamdata simptomele. In peste 20 de tari au fost cazuri de imbolnavire, iar decesele inregistrate cu 2019-nCoV au ajuns la numarul 259. Cazuri de infectare au fost confirmate vineri seara in Spania si Marea Britanie, iar Statele Unite au anuntat ca interzic accesul pe teritoriu a strainilor care au calatorit recent in China. Oficial, in China sunt peste 11.700 de persoane infectate cu 2019-nCoV.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă