Avertismentul specialistilor: „Toata lumea se va confrunta cu coronavirusul. Microbul va invada intreaga planeta”

Știrile zilei

Tratamentul RUSESC natural pentru combaterea VARICELOR

Majoritatea femeilor suferă de această boală a varicelor. Fie că vorbim despre venele groase care ies în relief sau...

Obiectul misterios pe care l-a avut Ceaușescu atunci când a murit. Ce s-a întâmplat după moartea dictatorului

După execuția celor doi foști dictatori, Nicolae Ceaușescu și soția sa, Elena, au existat numeroase mistere. După ce au...

China neagă apariția Covid-19 în Wuhan. Unde a apărut pentru prima oară

La aproape un an de când coronavirusul a apărut în lume, pentru prima oară în Wuhan, China încă pune...

Intreaga planeta se va confrunta cu coronavirus, 2019-nCoV, potrivit lui Gabriel Leung, decan al Facultatii de Medicina „Li Ka Shing” de la Universitatea din Hong Kong, scrie stirilekanald.ro.
Specialistul a declarat ca daca nu vor fi luate masuri „draconice, pentru limitarea mobilitatii populatiei”, virusul va face ravagii.

„Toata lumea se va confrunta cu coronavirusul. Microbul ucigas va invada intreaga planeta”, a spus el, care sustine ca sunt mai multe cazuri de imbolnavire cu virusul mortal decat s-a spus.

Doar in Wuhan ar fi 25.000 de cazuri, alte 19.000 de persoane purtand deja coronavirusul, dar fara sa fi aparut deocamdata simptomele. In peste 20 de tari au fost cazuri de imbolnavire, iar decesele inregistrate cu 2019-nCoV au ajuns la numarul 259. Cazuri de infectare au fost confirmate vineri seara in Spania si Marea Britanie, iar Statele Unite au anuntat ca interzic accesul pe teritoriu a strainilor care au calatorit recent in China. Oficial, in China sunt peste 11.700 de persoane infectate cu 2019-nCoV.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă