Avocatul lui Dragnea, despre „Cronica unei executii publice”: Acolo unde exista vointa de a condamna, exista si probe

Avocatul si publicistul Marian Nazat, aparatorul lui Liviu Dragnea in dosarul in care fostul lider PSD a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare, lanseaza acuzatii de „executie publica” dupa incarcerarea clientului sau. Nazat arata cum marturiile din dosar indicau faptul ca Dragnea nu s-ar face vinovat de faptele pentru care a fost condamnat, insa procesul s-a tranformat intr-un spectacol public in care nu s-a mai tinut cont de probe.

Liviu Dragnea a fost vizitat de iubita si fiul sau la penitenciar – FOTO

Iata relatarea lui Mazian Nazat, publicata de acesta pe blogul personal:

„Luni, 20 mai 2019.  La  Inalta Curte de Casatie si Justitie are loc ultimul termen in dosarul liderului pesedist Liviu Dragnea. Afara, in strada, gruparile pro si contra zbiara ca niste capiati. Repet de cateva ori in fata completului de judecata, premonitoriu, numele lui Mencius.  Verdictul  se amana, cum altfel?, la 27 mai 2019, dupa alegeri. In aceeasi  zi, instanta se va pronunta si in cauza penelistilor George Scutaru si Dan Motreanu. Pe amurgite,  la Rahova, este adus din tarile calde si Radu Mazare. Simbolul stangii hraparete, in opinia multora. Electoratul hastagist avea nevoie de un soc emotional, statul iohannist lucreaza cu aprindere  pentru… intreprinderea transnationala.

Vineri, 24 mai 2019, Casual Friday, daca luam in serios Ambasada Danemarcei la Bucuresti. „Care-i prognoza? Va fi o duminica fierbinte si dupa, posibil sa fie mai racoare!” citim pe o postare ciudata, un fel de  parola, de genul celei cu „Radu cel Frumos” din decembrie 1989. O insiruire de cuvinte declansatoare a crimei judiciare, asemanatoare asasinatului caruia i-au  cazut victime  sotii Ceausescu. Ma ia cu frig pe sira spinarii, vikingii nu risipesc vorbe aiurea, stiu ei ce stiu.

Duminica, 26 mai 2019. Seara, la inchiderea urnelor de vot,  Klaus cel Falos si Razbunator proclama orgasmic victoria zdrobitoare a Dreptei reunite sub sloganul „Muie, PSD!” Ori de cate ori il  privesc pe sibian, imi repet ca Lev Tolstoi n-a gresit cu nimic cand a zis ca „infumurarea micsoreaza capacitatea intelectuala.” La o populime ca a noastra, nici ca se potrivea  altceva! La scurt timp, Liviu Dragnea iese sa  ne anunte ca  totul e pierdut. Discursul unui om sfarsit.  Bate in retragere si incearca sa-i imbuneze  pe  lunetistii care luasera deja linia de ochire.

Luni, 27 mai 2019, ora 12. Paiata de la Cotroceni da buluc pe  micile ecrane si anunta, nitam-nisam, ca „hotii si infractorii trebuie sa stea la puscarie”. Peste o ora si ceva, apare si decizia  de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Exact  cum le recomandase implicit Klaus Werner Iohannis, curata coincidenta ! In cazul liberalilor, pronuntarea va fi la 10 iunie, prea batea la ochi inegalitatea de tratament penal. Cretinii din noua societate civila iau cu asalt Piata Victoriei si desfac sticlele cu sampanie. Tara de cobai a ajuns o tara de canibali, nu inainte  de a fi traversat si stepa ieruncilor. Tiganii au obiceiul de a chefui cu mortii in cimitire,

 » Sursa: bzi.ro