Cadavrul unui bărbat a fost găsit pe malul lacului Herăstrău. Poliția investighează cazul drept moarte suspectă

Trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 56 de ani a fost găsit miercuri, 13 iulie, pe malul lacului Herăstrău din București.

Fiul său ar fi fost cel care ar fi dat alerta, după ce tatăl său a plecat de acasă și nu mai răspundea la telefon.

Bărbatul a petrecut la o terasă şi nu a mai ajuns acasă. Deocamdată nu se ştie cu exactitate ce s-a întâmplat, dacă bărbatul a băut prea mult sau dacă i s- a făcut rău.

Cazul se află acum în cercetare la Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei.

”În această dimineață, în jurul orei 01.10, prin apel 112, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 2 Poliție a fost sesizată de către un bărbat despre faptul că tatăl său, în vârstă de 56 de ani, a plecat de la o locație din Sectorul 1 și nu mai răspunde la telefon.

Polițiștii au demarat, de îndată, procedura de căutare, specifică în astfel de situații, împreună cu echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, în urma căreia, a fost găsit bărbatul, pe malul unui lac din Sectorul 1.

În pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul acestuia.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML, pentru efectuarea necropsiei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei”, a transmis poliția Capitalei.