joi, 24 septembrie 2020

Bărbat sau încă băiatul mamei??

Știrile zilei

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii...

ULTIMĂ ORĂ: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri de coronavirus în România. Cifrele au EXPLODAT în ultimele 24 de ore!!

Coronavirus România, bilanț 22 septembrie. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de...

Ce caută femeile ?

Majoritatea femeilor, când își cauta bărbatul lângă care vor sa îmbătrânească, încearcă să găsească un bărbat care se aseamănă cât mai mult cu tatăl lor, atât fizic , cât și la caracter. Dar, asta nu e o regula, de exemplu: dacă tatăl a fost agresiv sau alcoholic, fata , va cauta opusul a ceea ce a văzut acasă, temându-se pentru copiii ce vor urma sa vina sa nu sufere cum a suferit si ea cândva.

Când cred ca și-au găsit bărbatul perfect, femeile “ testează terenul” și îl supun anumitor “probe” pentru a se convinge că merită atenția și dragostea lor. Ea se lasă cucerită doar dacă vrea.

 

Bărbat sau încă băiatul mamei?? 1

Când iți dai seama că el e potrivit pentru tine?

Dacă un bărbat vrea cu adevărat o relație , o familie cu tine, trebuie sa ii urmărești anumite gesturi , cum ar fi : întotdeauna , un bărbat bine crescut , deschide ușa femeii atunci când intra intr-o incapere, ii ia haina si ii aranjeaza scaunul. Atunci cand mergeti intr-un restaurant, un barbat adevarat, nu ii paseaza nota de plata femeii de langa el, indiferent de statutul sau social. Uneori, cuvintele frumoase, sunt pansament pentru suflet, dar niciodata nu trebuie exagerat, asa ca, daca un barbat se “linguseste”pe langa o femeie, nu are intentii de lunga durata. Barbatii adevarati nu joaca in liga a 2a, ei nu incearca sa atraga o femeie pentru cateva clipe de placere, ci, mai degraba, isi demonstreaza intentiile prin fapte.

O femeie inteligenta, niciodată nu se lasă păcalita de fapte superficiale.

Nu ai cum sa cum sa cucerești, când tu spui cuvinte de mana a doua de pe internet. Dragostea nu se spune, ea se simte.

Evolutia de la baiat la barbat se vede in functie cresterea de acasa si apoi, de partenera de
viata.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă