joi, 2 iulie 2020

Bărbat sau încă băiatul mamei??

Știrile zilei

Horoscop 1 iulie 2020. Zi excelentă pentru mai multe zodii

Horoscop Berbec Nativii zodiei Berbec se vor confrunta cu probleme de sănătate, însă nativii vor trece repede acest hop. Sfatul...

Cum au aparut jocurile de noroc online

Daca in trecut pentru a participa la jocuri de noroc trebuia sa mergi intr-o locatie special destinata acestui lucru,...

Viorel Stegaru părăsit de Vulpița! Cu cine s-a mutat femeia

Barbatul din Blagesti a fost lasat cu ochii in soare! Veronica a plecat de acasa.Viorel Stegaru a fost părăsit...

Ce caută femeile ?

Majoritatea femeilor, când își cauta bărbatul lângă care vor sa îmbătrânească, încearcă să găsească un bărbat care se aseamănă cât mai mult cu tatăl lor, atât fizic , cât și la caracter. Dar, asta nu e o regula, de exemplu: dacă tatăl a fost agresiv sau alcoholic, fata , va cauta opusul a ceea ce a văzut acasă, temându-se pentru copiii ce vor urma sa vina sa nu sufere cum a suferit si ea cândva.

Când cred ca și-au găsit bărbatul perfect, femeile “ testează terenul” și îl supun anumitor “probe” pentru a se convinge că merită atenția și dragostea lor. Ea se lasă cucerită doar dacă vrea.

 

Bărbat sau încă băiatul mamei?? 1

Când iți dai seama că el e potrivit pentru tine?

Dacă un bărbat vrea cu adevărat o relație , o familie cu tine, trebuie sa ii urmărești anumite gesturi , cum ar fi : întotdeauna , un bărbat bine crescut , deschide ușa femeii atunci când intra intr-o incapere, ii ia haina si ii aranjeaza scaunul. Atunci cand mergeti intr-un restaurant, un barbat adevarat, nu ii paseaza nota de plata femeii de langa el, indiferent de statutul sau social. Uneori, cuvintele frumoase, sunt pansament pentru suflet, dar niciodata nu trebuie exagerat, asa ca, daca un barbat se “linguseste”pe langa o femeie, nu are intentii de lunga durata. Barbatii adevarati nu joaca in liga a 2a, ei nu incearca sa atraga o femeie pentru cateva clipe de placere, ci, mai degraba, isi demonstreaza intentiile prin fapte.

O femeie inteligenta, niciodată nu se lasă păcalita de fapte superficiale.

Nu ai cum sa cum sa cucerești, când tu spui cuvinte de mana a doua de pe internet. Dragostea nu se spune, ea se simte.

Evolutia de la baiat la barbat se vede in functie cresterea de acasa si apoi, de partenera de
viata.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Bărbat sau încă băiatul mamei?? 3