miercuri, 23 septembrie 2020

Bărbatul abandonase de câteva luni bune o mașină pe terenul său. Mai mulți copii au venit îngroziți la el: „Nenea, în mașina ta se află…”

Știrile zilei

Incredibil! Ce avea Nicolae Ceaușescu în buzunar atunci când a fost arestat

Cu toate că au trecut peste 30 de ani de la Revoluție, moment care a culminat cu moartea dictatorilor...

Focar de COVID-19 la Căminul de vârstnici din Constanța. Zeci de oameni s-au infectat

Un focar de COVID-19 a fost depistat la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Constanța, după ce au fost confirmate...

Studiu: Boala Dengue ar oferi un anumit nivel de imunitate faţă de Covid-19

Un nou studiu care a analizat epidemia de coronavirus din Brazilia a descoperit o legătură între răspândirea virusului şi...

Vineri, mai mulți copii au venit îngroziți sa-l anunțe că în mașină se află un bărbat mort. A sunat la 112, iar la fața locului au venit polițiștii de la investigații criminale, apoi și specialiștii (criminaliști) pentru recoltarea de probe.

Decedatul avea aspect neîngrijit, haine murdare, ceea ce ne face sa credem ca era o persoanã fãrã adãpost. Nu a putut fi identificat, nici la centrul pentru persoanele fãrã adãpost de la Bârlad nu-l cunoaste nimeni. S-a verificat si in zona Podeni daca cineva il recunoaste, dar in zadar. Are în jur de 55-60 de ani.

În cauzã s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpã, în care se fac cercetãri pentru identificarea cadavrului si stabilirea împrejurãrilor în care s-a produs decesul, potrivit vremeanoua.ro.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă