Bărbatul abandonase de câteva luni bune o mașină pe terenul său. Mai mulți copii au venit îngroziți la el: „Nenea, în mașina ta se află…”

Știrile zilei

Florin Dumitrescu A SLĂBIT 10 kg în doar o lună. Dieta ŞOC cu care mergi LA SIGUR

Florin Dumitrescu s-a ambiționat după ce Cătălin Scărlătescu a dat jos 30 kilograme și a reușit, în numai o...

Bill Gates vorbește despre un scenariu optimist în legătură cu pandemia de COVID-19. Când am putea să scăpăm de virus?

Bill Gates este cel care a finanțat dezvoltarea unui vaccin, pentru a pune capăt pandemiei de coronavirus.Conform informațiilor pe...

Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a agravat? Cu ce se confruntă fostul edil: „Nu a mai putut să se interneze în spital”

Oana Lis și-a îngrijorat fanii după ce a postat un mesaj controversat pe rețelele de socializare. Recent, vedeta a...

Vineri, mai mulți copii au venit îngroziți sa-l anunțe că în mașină se află un bărbat mort. A sunat la 112, iar la fața locului au venit polițiștii de la investigații criminale, apoi și specialiștii (criminaliști) pentru recoltarea de probe.

Decedatul avea aspect neîngrijit, haine murdare, ceea ce ne face sa credem ca era o persoanã fãrã adãpost. Nu a putut fi identificat, nici la centrul pentru persoanele fãrã adãpost de la Bârlad nu-l cunoaste nimeni. S-a verificat si in zona Podeni daca cineva il recunoaste, dar in zadar. Are în jur de 55-60 de ani.

În cauzã s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpã, în care se fac cercetãri pentru identificarea cadavrului si stabilirea împrejurãrilor în care s-a produs decesul, potrivit vremeanoua.ro.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă