joi, 24 septembrie 2020

Bărbatul dispăruse de 48 de ani, iar familia nu a reușit să-l gaseasca. Uitandu-se la un video pe internet, au descoperit adevarul

Știrile zilei

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii...

ULTIMĂ ORĂ: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri de coronavirus în România. Cifrele au EXPLODAT în ultimele 24 de ore!!

Coronavirus România, bilanț 22 septembrie. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de...

Habibur Rahman, un septuagenar din Bangladesh, a fost găsit de cei dragi, după ce au văzut un video cu el pe Facebook, în care se cerea ajutorul pentru tratamentul său medical. El era un om de afaceri de 30 de ani și tată a patru copii în Sylhet, când a dispărut în 1972, după o călătorie în interes de serviciu în Chittagong.

Apropiații, care acum sunt stabiliți în străinătate, l-au căutat ani la rand. dar fara niciun rezultat. Până când soția unuia dintre nepoții săi, stabilita în Statele Unite, l-a vazut într-un video postat pe Facebook. „Ne-a alertat pe toți și ne-am grăbit spre spital, unde l-am descoperit pe bunicul nostru în viață”, a povestit Kefayat Hussain, unul dintre cei 13 nepoți. El a spus si că Habibur Rahman a confirmat numele soției sale, dar și a altor membri ai familiei.

Insa nu știe nimeni cum si de ce a dispărut bărbatul, potrivit 7sur7.be.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă