Bautura capabila sa curete intreg sistemul digestiv. Reteta este magica

Organismul nostru este interconectat, prin urmare o piesa in plus este afectata si aceasta procedura este vazuta in mod clar in sistemul nostru digestiv. Fiecare dintre organele noastre este instruit sa se auto-curete (ca sa zic asa), adica este capabil sa aiba grija sa se pastreze 100% pe cont propriu.

Cu toate acestea, daca avem o zi mai nesanatoasa deoarece consumam alimente si bauturi care ar putea fi daunatoare organismului nostru, corpurile noastre vor trebui sa-si desfasoare corect procesul digestiv, asa cum procedeaza de obicei; incep sa apara boli care pot trece de la „dureri de burta” la un organ afectat de daune grave. Dar calm, pentru ca de data aceasta vom prezenta o bautura capabila sa va curete intregul sistem digestiv, in special colonul.

Ingrediente:

Un mar,
O lingura de seminte de chia,
O lingura de seminte de in,
O lingurita de miere,
O ceasca de apa.
Pregatirea si modul de utilizare: Pregatirea acestei bauturi este extrem de usor de realizat, primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa amestecati toate ingredientele cu exceptia semintelor de chia, toate intr-un blender. Combinati pana cand toate ingredientele sunt lichide (obtineti un suc consistent si fara bulgari).

Se toarna acest lichid intr-un pahar si acolo veti adauga restul de seminte de chia. Luati aceasta bautura dimineata cand sunteti pe fuga, inainte de a manca orice alt aliment, beti multa apa in timpul zilei (cel putin 7 pahare) si incercati sa aveti o dieta sanatoasa bogata in fibre pentru a va ajuta in continuare sistemul digestiv sa proceseze toate alimentele intr-un mod mai bun.


APRECIAZA ARTICOLUL !