3 C
București
miercuri, 20 ianuarie 2021

Bebelușa Ioana a ajuns la spital după ce s-a întors din Asia cu simptome de gripă

Bebelușa Ioana, colega lui Șerban Huidu, a calatorit recent în Asia, de unde s-a întors cu simptome de gripă. A fost nevoita sa mearga la spital, loc in care a trait o experiența dezamăgitoare.

„Din seria eternă și fascinantă Românie: Pe 24 ianuarie m-am întors în țară, după aproape o lună de zile petrecută în Asia, mai exact Bali, cu o superbitate de gripă. Două zile m-am îndopat cu N***, sperând să fie doar o răceală de la schimbarea de temperatură. Când am văzut că simptomele persistă, m-am dus la farmacie, că tot omul, să cer un T****- antigripalul minune despre care vorbește toată lumea. Ei bine, acolo mi s-a spus că acest medicament nu se eliberează fără o testare prealabilă și că oricum, ținând cont de datele problemei, ar trebui să mă prezint la Institutul Matei Balş pentru o testare.”, a scris Ioana pe contul de Facebook.

Ajunsă la Matei Balș, bebelușa Ioana a descoperit că trebuie sa astepte mult timp pentru a fi consultată…

„Am zis să fac ceea ce este corect, mai ales în haosul care e acum și să mă prezint la doctor. Azi dimineață, la ora 11 eram la camera de garda a institutului Matei Balş. Mi-am prezentat situația și mi s-a spus că nu am cum să fac testarea pentru coronavirus, că ei nu au așa ceva, dar dacă prezint simptome de gripă, să aștept totuși să mă vadă domnul doctor. Și am așteptat. 8 ore, într-o încăpere de 10 mp cu alți 40 de bolnavi infecțioși. A fost frumos. Am făcut schimb de nervi, de frustrări și cel mai important de boli și viruși.”, a continuat bebelusa.

Ioana s-a declarat foarte dezamagită de superficialitatea medicilor de la noi.

„Când domnul doctor m-a primit în sfârșit, m-a consultat rapid și mi-a dat dreptate: am gripă. Bine, bine, zic…totuși nu există vreun risc să fie coronavirusul asta de care vorbește toată lumea? Răspunsul a fost nu, pentru că Indonezia nu e China. Ok…dar oamenii călătoresc, îi spun, și mai ales unde am fost eu, erau foarte mulți chinezi… ba chiar am împărțit camera cu o chinezoaică pentru câteva zile. Păi și erau bolnavi chinezii? Nu știu domnu’ doctor, eu zic că nu, dar cine știe… Concluzia? T*** și ne auzim în câteva zile!

Pe scurt: 8 ore de așteptare, absolut nicio testare, un diagnostic previzibil și un tratament despre care am aflat că se poate aplică, totuși, și fără prescripție medicală. Ferească Dumnezeu de vreo epidemie serioasă în România.”a incheiat Ioana.

Spalatorie auto ploiesti

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate