20.7 C
București
luni, 17 mai 2021

Ben Affleck și-a aruncat fosta iubită la tomberon. Ruptura între cei doi este definitivă

Ben Affleck pare să fi fost foarte afectat de modul în care s-a despărțit de el Ana de Armas, încât și-a aruncat fosta iubită la tomberon. Ce-i drept nu la propriu, fiind vorba de un portret din carton în mărime naturală al actriței de origine cubaneză. Putem spune că gunoierii au avut o surpriză plăcută atunci când au deschis pubela.

Ben Affleck și Ana de Armas au decis că nu sunt compatibili și și-au spus „adio”. Cei doi, care au format un cuplu în timpul pandemiei, nu au mai găsit motive să continue relația. Ben și Ana s-au apropiat în martie 2020, pe când filmau împreună la thrillerul Deep Water. Numai că la mai puțin de un an de atunci, actorii s-au despărțit. Mai mult, potrivit unor surse din anturajul lor, despărțirea s-ar fi produs telefonic.

„Au avut numeroase discuții despre viitorul lor și au decis împreună să se despartă”, a dezvăluit o sursă apropiată actorului pentru revista People.

Culmea, vara trecută, relația celor doi părea solidă, mai ales după ce actorii se mutaseră împreună, în casa lui Affleck din Los Angeles. Ba chiar, Ana își scosese la vânzare propria casă, însă acum a renunțat la ideea de a-și înstrăina proprietatea. Tot vara trecută, cei doi au fost în vacanță împreună cu copiii actorului, pe care actrița îi consideră agreabili.

Unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la Hollywood s-a destrămat în condiții misterioase. Știrea despărțirii dintre Ben Affleck și Ana de Armas a luat prin surprindere lumea filmului. Și aceasta deoarece relația dintre ei era considerată la un moment dat una dintre cele mai sudate.

Chiar dacă unele surse au vorbit doar despre o despărțire temporară, se pare că presa americană s-a înșelat cu privire la acest lucru. Mai mult, ruptura dintre Ben Affleck și Ana de Armaș n-a fost nici pe departe amiabilă. Drept dovadă stau fotografiile în care se poate vedea cum actorul își „aruncă” fosta partenera la coșul de gunoi.

Însă nu este vorba despre un gest propriu-zis, ci despre faptul că Ben Affleck a scos din locuința sa orice urmă a Anei. Inclusiv un portret din carton al acesteia, în mărime naturală, care a ajuns în tomberonul din stradă. Mai mult, vara trecută, copiii actorului au fost văzuți jucându-se cu aceeaşi figurină din carton, care a ajuns la gunoi…

Motivul pentru care Ana l-a părăsit pe Ben Affleck
În presă, s-a speculat că motivul despărțirii ar fi fost faptul că Ana de Armas nu voia să se stabilească în Los Angeles. Totodată, Ben Affleck nu vrea să plece din Los Angeles, fiindcă vrea să rămână aproape de cei trei copii ai lui. Violet, de 14 ani, Seraphina, de 11 ani, și Samuel, de 8 ani, provin din căsnicia cu Jennifer Garner (48 de ani), care a durat din 2005 până în 2018.

Ben și Ana s-au cunoscut în noiembrie 2019, în timp ce turnau împreună pentru filmul „Deep Water”. În martie 2020, publicul a aflat de relația lor, când au petrecut amândoi o vacanță romantică în țara ei natală, Cuba. Înainte de Ana, Ben Affleck a mai avut relații cu Lindsay Shookus, între 2017-2018, și cu fotomodelul Shauna Sexton, însă ceva nu a mers bine.

Dincolo de toate acestea, se poate spune că Ben Affleck este pregătit pentru o nouă relație după ce și-a aruncat fosta iubită la tomberon.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate