Betty Salam rupe tăcerea! Ce zice de problemele de sănătate ale celebrului manelist: „Avea nevoie de o pauză!”

1.439

Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a celebrului manelist. Acesta s-a confruntat cu mai multe probleme în ultima perioadă.

„E foarte bine, adică nu arată de 40 de ani, e un om matur, într-adevăr, dar eu îl văd ca pe un prieten al meu, pentru că așa l-am considerat eu de când eram mică. Să zic că s-a schimbat, nu știu, ar vrea ceva mai mult de la viață, în sensul ăsta, adică să fie totul mai organizat. Eu pentru chestia asta îl apreciez.

Nu s-a operat, este bine, dar un om când muncește foarte mult, de la 15 ani până la vârsta asta, e mult. Eu consider că el a muncit cel mai mult de la noi din țară și nu că este tatăl meu, dar avea nevoie de o pauză ca să se poată ocupa și de el și de sănătatea lui, pentru că dacă stai să te gândești, sănătatea e pe primul plan”, a declarat Betty Stoian, la Antena Stars.

Cum i s-a schimbat viața lui Betty după ce a devenit mamă

Betty Stoian a vorbit în cadrul aceleiași emisiuni și despre cum s-a schimbat viața ei de când a apărut micuțul Matthias Ștefan. „E mai greu să fii mamă de baiat (…). Sunt si dură , dar când văd că nu i-a convenit lui felul în care i-am vorbit , imediat mă duc și-l pup, asta nu-mi place la mine , pentru că cedez imediat. Dar acum e mic și probabil nu o să mai fiu așa, zic eu”, a dezvăluit Betty Stoian.

Betty și Cătălin Vişănescu s-au căsătorit în 2018

Cei doi au devenit părinți pe 1 octombrie 2018, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista a împlinit 18 ani. Anul acesta, ea și Cătălin Vișănescu vor face nunta. Vă reamintim că fiica lui Florin Salam a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017 în aeroport, după ce s-a întors dintr-o vacanță în care a fost peste hotare.

Betty e fiica lui Florin Salam. Ea şi fratele ei, Danny, s-au născut în urma mariajului manelistului cu prima lui soţie, cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani când a murit.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise