Betty Salam spune care sunt defectele Roxanei Dobre, mama ei vitregă

Betty Salam a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a participat la rubrica „Sosurile iuți”. Fiica lui Florin Salam a fost provocată să spună care sunt defectele Roxanei Dobre, mama ei vitregă.

După ce Ștefania s-a stins din viață, Florin Salam a cunoscut-o pe Roxana Dobre, femeia care i-a fost alături necondiționat și lângă care a reușit să treacă peste suferința provocată de moartea soției. Actuala parteneră a cântărețului a fost bine primită de copiii acestuia, Betty și Dani. Betty are o relație foarte bună cu mama ei vitregă și sunt mai mult ca două prietene. Roxana Dobre s-a apropiat foarte mult de fata cea mare a lui Florin Salam. Invitată în emisiunea de la PRO TV, Betty Salam a acceptat provocarea de a participa la rubrica „Sosurile iuți”, unde vedetele trebuie să răspundă unor întrebări incomode, iar dacă nu vor să citească întrebarea cu voce tare, invitații sunt nevoiți să mănânce sos iute.

„Spune trei defecte ale Roxanei Dobre, mama ta vitregă” așa a sunat una dintre provocările primite de fiica lui Florin Salam. Fără să stea prea mult pe gânduri, tânăra artistă a răspuns.

Primii rezerviști au fost trimiși la antrenament înainte de plecarea pe front „Roxana, te iubesc! Uneori se supără fără motiv. E supărăcioasă. Este nerăbdătoare și… prea sufletistă. Uneori e un defect. Nu are răbdare”, a declarat Betty Salam. „Spune-ne numele unei femei, apoi al unui bărbat din showbiz cu care ai avea o aventură de noapte dacă ai fi sigură că nu afla nimeni”, a fost prima întrebare la care a răspuns Betty Salam.

Ușor rușinată, aceasta a mărturisit că Mihai Bendeac și Corina Caragea sunt alegerile sale, potrivit PRO TV. În continuare, artista a dezvăluit cu ce artist nu ar realiza o colaborare, din simplul fapt că nu sunt pe aceeași lungime de undă când vine vorba de muzica lor: „Zanni”.