BETTY VIȘĂNESCU, REACȚIE SURPRINZĂTOARE! CE A RĂSPUNS FIICA LUI FLORIN SALAM CÂND A FOST ÎNTREBATĂ DACĂ ESTE DE ETNIE ROMĂ

Fiica lui Florin Salam este acum o femeie în toată regula și nu se mai sfiește să spună lucrurilor pe nume. Aceasta vorbește deschis despre orice subiect și adesea răspunde curiozității internauților. Recent, tânără a fost întrebată dacă este de etnie romă și nu a ezitat să răspundă. Internauții au fost surprinși de reacția acesteia.

În ultimul timp, Betty Vișănescu a surprins multă lume. Tânără a făcut o serie de dezvăluiri din viața personală și le-a dovedit tuturor că poate să vorbească despre orice subiect. Fiica lui Florin Salam nu este reținută și spune lucrurilor pe nume de fiecare dată. Profitând de această deschidere, unul dintre urmăritorii acesteia a îndrăznit și a întrebat-o dacă este de etnie romă.

Betty nu a stat mult pe gânduri și a acordat imediat atenție întrebării. Răspunsul ei a fost unul afirmativ. Deși nu a ezitat în a răspunde, Betty Vișănescu a subliniat că o astfel de întrebare nu ar trebui să mai fie de interes într-o societate evoluată precum cea din ziua de astăzi.

„Da (n.r. sunt de etnie romă) și sunt mândră de asta. Mai avem puțin și intrăm în anul 2023. Au trecut atâția ani și cred că vor mai evolua oamenii în gândire, încât să renunțe la această întrebare … dacă ești sau nu de etnie romă. (…) Dacă stau să dezbat pe tema asta, (…) ne apucă mâine dimineață și nu cred că vrem asta. Eu cred că s-au cam dus timpurile alea în care ne feream așa de oameni. Dacă omul are inimă bună și e dulce, și e cald, și e educat, și stie să vorbească și știe să se poarte în lume, și nu te faci cu el de râs atunci e om și asta contează.”, a fost răspunsul lui Betty Vișănescu.

Betty Vișănescu, declarații controversate

Recent, Betty Vișănescu a făcut o serie de declarații ce au uimit pe mulți. Invitată în cadrul unei emisiuni, fiica lui Florin Salam a declarat că este atrasă și de femei. Aceasta și-a mărturisit gusturile fără reținere și a stârnit numeroase reacții. Mulți au judecat-o, având în vedere că are un șot și un copil.

„Da (n.r. îmi plac femeile) și am spus asta. Eu îmi asum. N-a fost una singură. Sunt o persoană foarte sinceră și oamenii care mă apreciază și mă urmăresc știu lucrul ăsta despre mine. Eu nu mă pot feri, pentru că îmi asum ceea ce spun. (…) Femeile sunt atât de frumoase, încât n-ai cum să spui că nu-ți plac

La noi în România trebuie să-ți asumi foarte mult ceea ce spun eu acum. Eu îmi asum și nu sunt singura. Sunt alte probleme mai grave în România decât problema mea… decât plăcerea mea. (…) Oamenii nu se așteptau la lucrul ăsta de la mine. Sunt o persoană foarte deschisă, trăiesc momentul, îmi place viața, îmi place să mă distrez, îmi place să-mi asum, îmi place să fiu eu.”, a declarat Betty Vișănescu.