Bianca Drăgușanu, de urgență la spital! Vedeta s-a ales cu toată fața umflată

Bianca Drăgușanu a avut parte de un Crăciun de groază. Deși și-ar fi dorit să petreacă liniștită de sărbători, problemele de sănătate i-au dat mari bătăi de cap. Vedeta a ajuns de urgență la spital, după ce toată fața i s-a umflat și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Bianca Drăgușanu, probleme de Crăciun

Bianca Drăgușanu nu a avut parte de un Crăciun liniștit, deoarece problemele de sănătate și-au spus imediat cuvântul. Blondina s-a simțit foarte rău chiar în preajma sărbătorilor de iarnă și a avut nevoie de îngrijiri medicale, motiv pentru care a mers de urgență la spital.

Potrivit informațiilor oferite de anumite surse pentru Click, blondina a suferit o alergie severă din cauza preparatelor tradiționale. Aceasta le-ar fi consumat în exces, motiv pentru care i s-a umflat fața. Medicii au făcut tot posibilul să o pună pe picioare și i-au administrat imediat perfuzii.

Vedeta a trecut prin clipe de groază și a ajuns într-o stare critică, dar medicii de la o clinică privată au pus-o imediat pe picioare. A mers la clinica unei prietene, unde a avut parte de cele mai bune tratamente. I-a fost recoltat sânge pentru analize amănunțite și Bianca se simte foarte bine acum,

„Bianca nu s-a simțit prea bine, așa că a avut nevoie să o vadă un medic. A mers la prietena ei la clinică, la Elisabeta Vlădescu. Și-a făcut niște analize de sânge, i s-au administrat și perfuzii pentru calmare. A mâncat și ea bucate tradiționale, ca tot românul și a pățit ce a pățit. I se umflaseră ochii și toată fața îi era umflată”, a declarat o persoană apropiată vedetei, potrivit Click!.

Aceasta nu este singura problemă medicală pe care o are Bianca Drăgușanu. Diva suferă de diabet de mai bine de 10 ani, boală care nu are nicio rezolvare. Vedeta are uneori crize mari și face insulină mereu, pentru a ține lucrurile sub control. În plus, trebuie să țină un regim special toată viața și să nu se supere, pentru că boala s-a declanșat pe sistem nervos.