Bianca Drăgușanu și soțul ei, la un pas să se prăbușească cu avionul

4.146

Mariajul delicat al fostei prezentatoare de la Kanal D a fost marcat de un incident aviatic înfiorător, despre care s-a aflat în urmă cu câteva ore! Prezenți în platoul de la “Xtra Night Show”, Bianca Drăgușanu și soțul ei au rememorat momentele în care au trecut razant pe lângă moarte. Afaceristul a dezvăluit că, în avionul cu probleme se afla și una dintre fiicele sale.

Bianca Drăgușanu și soțul ei, la un pas să se prăbușească cu avionul
Potrivit mărturiilor făcute în cadrul interviului oferit de Bianca Drăgușanu și soțul său, incidentul aviatic care ar fi putut duce la o tragedie s-a întâmplat în urmă cu trei săptămâni, mai exact pe 17 octombrie. Avionul în care se aflau împreună cu câțiva prieteni și una dintre fetele afaceristului a început să piardă altitudine după ce s-a rupt o turbină.

Era să murim cu avionul, am căzut în gol 8 kilometri şi jumătate. Norocul nostru a fost că am dat de un căpitan experimentat şi a remediat situaţia. Eram opt persoane şi fetiţa, pe 17 octombrie s-a întâmplat. S-a rupt o turbină de la avion, că a forţat la maximum”, a declarat soțul vedetei în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

În momentul în care s-a declanșat teroarea, Bianca Drăgușanu nu se afla pe scaun, ci în toaleta aeronavei.

Am fost la o secundă de moarte. Eu eram închisă în baie şi căzuseră toate alea pe mine. Mă striga toată lumea. El a reuşit să pună centura fetiţei, care dormea pe scaun lângă el”, a mărturisit Bianca Drăguşanu.

 

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise