All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Bianca a fost intrebata unde si-ar dori sa faca amor. Victor si-a pus mainile in cap când a auzit răspunsul, iar apoi a izbucnit in ras! „Cum adica pe…?!”

Bianca Dragusanu si Victor Slav au fost protagosnitii jocului „6, trebuie sa raspunzi!”. Indragitul cuplu a fost nevoit sa accepte provocarea WOWbiz de a raspunde unor intrebari in 6 secunde. Totul, pentru o cauza nobila.

Una din intrebarile adresate catre Victor a fost: „Enumera trei lucruri pe care le faci in luna de miere”

„Fac dragoste, inchid telefonul si ma plimb”, a spus el.
„Inchizi telefonul inainte sau dupa ce faci dragoste?”, a intrebat, amuzata, Mantea.
„Faci dragoste? Cu cine?”, a inceput sa rada Bianca.

„Nu, mai intai ma plimb, apoi inchid telefonul si apoi fac dragoste”, a continuat el.

Insa nici Bianca nu s-a lasat mai prejos! Intrebata in ce locuri si-ar dori sa faca sex, blondina a spus: „Pe masina, pe baie si pe motocicleta”, a raspuns ea, grabita.

„Cum adica pe baie?”, a intrebat-o Victor.

CITEȘTE ȘI: Erau împreună de șase luni! Când fata a început să stea peste program la serviciu, atunci el a observat totul! Ce i-a răspuns iubita când el a vrut să facă amor: ”Nu înțeleg cum…”

Un tânăr de 29 de ani are mari probleme în relație. Băiatul s-a îndrăgostit de o tânără cu care a început o relație de jumătate de ani. Însă se pare că lucrurile nu mai sunt atât de roz între ei acum și el nu știe ce să mai facă.

”Iubita mea nu mai vrea să facem sex. Suntem împreună de 6 luni, nu locuim împreună, însă dormim unul la celălalt când putem. Se întâmpla destul de des. Și ei îi plăcea, iar sexul era parcă ireal. Amândoi avem 29 de ani și ea lucrează într-un bar. Însă îl ultima perioadă a lucrat peste program destul de mult și a devenit distantă. I-am propus să merg eu acolo și să bem ceva și a zis clar NU. Nu vreau să mă gândesc că mă înșală, dar nu înteleg de ce totul s-a schimbat” este povestea băiatului care a apelat la un specialist pentru a rezolva problema.

Sursa: dailynews.ro

Noi te tinem la curent!
Introdu adresa ta de email si iti vom trimite doar cele mai importante stiri si povesti.
Te poti dezabona oricand, foarte simplu.

Salut!

Te rugam sa distribui acest articol pentru a continua sa citesti!
Iti multumim frumos!

Inchide