Bianca Sârbu, despre căsnicia cu un bărbat mai tânăr. Cum a trecut peste prejudecăți: „Nimeni nu a crezut în noi”

Bianca Sârbu este acum o femeie împlinită, având alături un soț minunat și doi copii extraordinari. Vedeta a trecut prin momente cumplite după moartea primului soț, dar acum și-a găsit liniștea și echilibrul în brațele lui Bogdan Romanescu. Cei doi sunt împreună de patru ani, de puțină lume le-a dat vreo șansă. Ce spune Bianca Sârbu despre căsnicia cu soțul său?Prezentatoarea TV a rămas văduvă de tânără, după ce soțul ei, Marian, a murit pe scenă chiar sub ochii ei. Pentru Bianca Sârbu au urmat clipe grele, mai ales că avea doi copii de care trebuia să aibă grijă. Între ei era o diferență de 17 ani, dar acest lucru nu a contat. Bianca și Marian s-au iubit foarte mult, iar moartea artistului a devastat-o.

Artista s-a mai confruntat și cu alte probleme de-a lungul timpului. Bianca Sârbu a fost diagnosticată cu cancer și a fost operată chiar de ziua de naștere. După ce l-a cunoscut pe Bogdan Romanescu, viața Biancăi s-a schimbat radical.

Bianca Sârbu: „Nimeni nu a crezut în noi”
Bianca Sârbu și Bogdan Romanescu sunt împreună de patru ani, iar relația lor este una extrem de frumoasă. Vedeta se declară o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Când s-au cunoscut, Bianca era prezentatoare la Antena Stars, iar Bogdan lucra în același loc. Ulterior, între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste neașteptată, și nimeni nu se aștepta ca ei să se căsătorească. Bogdan este cu 10 ani mai tânăr decât artista.

„Nimeni nu ne-a dat nicio șansă pentru că era o mică diferență de vârstă. Bogdan era mai tânăr, eu eram cu copii. Nu ar fi spus nimeni că ne-am potrivi sau așa. La început știu că mi-a băgat un coleg mașina în gard și Bogdan a venit și m-a ajutat. Eram foarte agitată, cu gura mare, să ies în evidență. Vorbeam foarte mult, ca o femeie singură’, a spus Bianca, în emisiunea Star Matinal, potrivit Spynews.ro.

Bianca Sârbu, despre căsnicia cu un bărbat mai tânăr
Pe 12 decembrie, Bianca Sârbu și Bogdan Romanescu au sărbătorit 4 ani de relație. Artista, în vârstă de 41 de ani este bucuroasă pentru că cei doi copii ai săi l-au acceptat pe Bogdan, iar el are o relație specială cu aceștia.

„Probabil că Bogdan mai avusese și el iubiri neîmplinite, neînțelese, eu la fel. Nimeni nu a crezut în noi. În viață trebuie să riști ca să câștigi. Trebuie să trăim clipa, eu mi-am dorit lucrul ăsta și mi-am dat seama că Bogdan este sufletul meu pereche și că sunt foarte fericită. Noi am făcut luna asta pe 12 patru ani de când suntem împreună. Nici nu știu cum au trecut. Eu am înflorit, el a mai albit, așa e în viață. După patru ani de zile încă ne ținem de mână, suntem împreună și la bine și la rău’, a mai spus aceasta.Bianca Sârbu, diagnosticată cu cancer
Artista a fost diagnosticată în trecut de trei ori cu cancer. Cu toate astea, Bianca s-a luptat cu optimism și a avut încredere că se va face bine. Aceasta a mai fost diagnosticată cu aceeași boală, dar a învins boala, la fel cum a făcut-o și de această dată. În urma intevenției medicilor, Bianca este acum vindecată complet. Prezentatoarea Tv a fost diagnosticată încă de la o vârstă fragedă cu cancer de piele.

Acum este vindecată și fericită alături de soțul și copiii ei. „În momentul ăsta, sunt vindecată 100%. Mi-am scos și o aluniță pentru că e clar că eu am niște probleme și nu am vrut pe viitor să ajungem la toate celelalte. Sunt vindecată 100%, dar acum depinde de mine să am grijă, să mă duc la controale’, a mărturisit Bianca într-o emisiune TV.