”Îți ocupi locul” – Indicațiile primite de Biden, scrise pe un bilet, îi reamintesc cum să acționeze

Din neatenție, Joe Biden a oferit tuturor posibilitatea de parcurge indicațiile detaliate primite de liderul lumii libere, în care staff-ul său îi recomandă când să-și ocupe locul sau să-și limiteze remarcile la două minute, scrie New York Post

Pentru că Biden a ținut documentul invers, el a fost surprins de unul dintre fotografii prezenți la întâlnirea pe care președintele american a avut-o cu lideri ai companiilor din industria eoliană.

Indicațiile pregătite pentru Biden – intitulate – Offshore Wind Drop – By Sequence of Events  Secvența evenimentelor din cadrul întâlnirii despre energia eoliană) îi recomandă președintelui american ”să îi salute pe participanți la intrarea în Roosevelt Room”.

Apoi, pe aceeași fișă i se spune lui Biden – ”Te așezi” și că la sosirea reporterilor trebuie să facă o serie de comentarii, nu mai mult de două minute..

”Atunci când reporterii părăsesc încăperea, îi ceri lui Liz Shuler, președinte, AFL-CIO, o întrebare, apoi mulțumești participanților și pleci”, continuă indicațiile pentru Biden.

biden indicatii personal fisa

biden indicatii personal fisa

Nu este pentru prima dată când Biden este pus într-o situație jenantă de notele primite din partea personalului, în iulie anul trecut, media a remarcat faptul că un asistent i-a mâzgălit, grăbit, un bilețel pe care a scris: ”Domnule, aveți ceva pe bărbie”.

Republicanii acuză faptul că președintele american, în vârstă de 79 de ani, se află într-un declin din punct de vedere cognitiv.