Biletul emoţionant scris de un bărbat fără adăpost i-a adus o locuinţă

Un bărbat fără adăpost din Anglia a scris un bilet în care spune că se oferă să lucreze fără să fie plătit „doar pentru a da un sens vieții”.

Biletul scris de Anthony Johnson, în vârstă de 37 de ani, a fost remarcat de o adolescentă care l-a ajutat să își găsească un loc de muncă și un adăpost, potrivit Metro.

„Caut un loc de muncă. Voi munci pe gratis. Nu consum droguri sau băuturi alcoolice. Pot plimba câinele, pot șterge geamurile, pot găti sau pot face curat în casă – orice pentru a da un sens vieții. Ajutați-mă să îmi schimb viața”, se arată în biletul scris de bărbat.

Charlotte Howard de 16 ani a citit mesajul scris de Anthony și l-a postat pe pagina sa de Facebook, în speranța că îl va vedea cât mai multă lume.

„I-am văzut mesajul și cortul improvizat și mi s-a frânt inima. Nu ar trebui să judecăm atât de mult, atunci când vedem un om fără adăpost”, spune tânăra.

Charlotte și prietenul ei au amenajat o rulotă în care Anthony să locuiască.

„A spus că este surprins de vârsta mea, pentru că tinerii nu sunt niciodată amabili cu el. Eu și amicul meu am reușit să îi găsim o slujbă”, spune Charlotte.

Anthony a trăit pe străzi timp de nouă ani, iar acum a fost profund impresionat de gestul făcut de Charlotte.


APRECIAZA ARTICOLUL !