Bill Gates a dezvăluit când se termină pandemia de coronavirus: „Vom reuși să ne atingem obiectivul”

Știrile zilei

7 povestiri scurte care demonstrează cât de ușor își pierd copiii încrederea în părinți!

Educația copilului este o problemă care trebuie abordată cu toată seriozitatea și responsabilitatea. Contează absolut tot ce spui și...

O scrisoare sinceră către toți cei care și-au pierdut părinții: „Tuturor ne este frică de asta…”

Părinții noștri nu mor. Pleacă, da. Încetează să mai fie alături, da. Însă nu mor. La fel cum nu...

Când ți se pare viața mai grea și crezi că nu există nicio soluție… pune ceainicul pe foc!

Bunica mea, întreaga viață a avut un obicei ferm:-Te-ai trezit? Pune ceainicul…Viața ei a fost diferită. Și de fier,...

În luna decembrie a anuluit trecut, în orașul Wuhan din China a fost descoperit un nou coronavirus, care până în prezent a reușit să îngenuncheze întreaga planetă, peste 33 de milioane de persoane fiind infectate cu COVID-19.

După ce pandemia a pus stăpânire pe planetă, iar multe țări au decretat starea de urgență, persoane din toate colțurile lumii au început să vorbească despre teoria conspirației, unii dintre aceștia afirmând că în spatele noului coronavirus s-ar afla Bill Gates, co-fondator al Microsoft Corporation și totodată unul dintre cei mai bogați oameni de pe glob.

Zilele trecute, afaceristul american în vârstă de 64 de ani le-a dat apă la moară cârcotașilor, deoarece a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru Wired când se va termina pandemia de coronavirus.

„Inovațiile în ceea ce privește diagnosticarea, terapiile aplicate și vaccinurile împotriva bolii sunt destul de impresionante. Asta mă face să cred că în lumea bogată vom putea scăpa de virus până la sfârșitul anului 2021. În restul lumii, probabil că vom reuși să ne atingem obiectivul până la finalul anului 2022”, a spus Bill Gates.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă