Billie Eilish a revenit pe primul loc în Billboard 200

Cântăreaţa electro-pop Billie Eilish şi „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” au revenit pe primul loc în Billboard 200, după ce albumul a urcat două locuri în top în a noua săptămână de la debut. Discul a fost vândut în 62.000 de unităţi, în săptămâna încheiată pe 30 mai, potrivit datelor Nielsen Music. „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” a debutat pe primul loc în clasamentul american al albumelor pe 13 aprilie, apoi a petrecut două săptămâni pe locul secund, a revenit în fruntea topului, pe 4 mai, iar următoarele patru săptămâni le-a petrecut pe locurile 4, 2 şi 3.

Vampire Weekend, in fruntea Billboard 200 

Este primul album de la „Views” al lui Drake (2016) care petrece trei săptămâni neconsecutive pe primul loc în Billboard 200. „Father of Asahd” al lui DJ Khaled s-a menţinut pe locul al doilea în top. În a doua săptămână de la lansare, albumul a fost vândut în 58.000 de unităţi. După ce a debutat pe primul loc, în urmă cu o săptămână, rapperul Tyler, the Creator şi albumul „Igor” au coborât  pe locul al treilea, cu 51.000 de unităţi vândute.

„43VA Heartless” al rapperului Moneybagg Yo a debutat pe poziţia a patra, cu 40.000 de unităţi vândute. Albumul „Free Spirit” al lui Khalid a coborât un loc, până pe cinci, după ce, în a opta săptămână de top, a fost vândut în 38.000 de unităţi. Coloana sonoră a filmului live-action „Aladdin” a debutat pe locul al şaselea, cu 38.000 de unităţi vândute, iar „4Real 4Real” al rapperului YG, pe al şaptelea, cu 37.000 de unităţi vândute. Locul al optulea a fost ocupat de „Baby on Baby” al rapperului DaBaby, în coborâre o poziţie, după a 13 săptămână de top, când a fost vândut în peste 32.000 de unităţi.   

„Thank U, Next” al Arianei Grande a coborât trei locuri, până pe nouă, după ce, în a 16-a săptămână de la debut, a fost vândut în 32.000 de unităţi, în timp ce „Cuz I Love You” al cântăreţei rap Lizzo a urcat trei poziţii, până pe zece, în a şasea săptămână de la lansare, când a fost vândut în 31.000 de unităţi. Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multi-metric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor (10 cântece înseamnă un albu

 » Sursa: bzi.ro