9.5 C
București
luni, 10 mai 2021

Blestemul dintr-o comună din Ialomița! Un primar tânăr a murit la câteva luni după ce fostul primar a decedat

Locuitorii dintr-o comună din județul Ialomița sunt de părere că în localitate există un blestem. Comună Gura Ialomiței se confruntă cu un lucru mai puțin obișnuit. Vorbim despre faptul că un primar tânăr a murit la doar câteva luni după ce fostul primar a decedat.

Iulian Ionașcu împlinise 37 de ani și era un primar extrem de iubit în rândul oamenilor. Se afla la primul mandat iar vestea tragică a venit ca un șoc pentru localnici. Tragedia s-a produs la doar 7 luni după ce fostul primar, în vârstă de 45 de ani, a murit.

Iulian Ionașcu, primarul unei comune din Ialomița a murit la 37 de ani
Iulian Ionașcu a câștigat un mandar de primar la alegerile locale din 2020. Membru al PSD, acesta a candidat având o susţinere puternică prin rândul oamenilor. Localnicii îl iubeau pentru că era tânăr și începuse multe proiecte pentru comunitate.

În urmă cu o săptămână, primarul s-a simţit rău și a leşinat. Speriaţi, cei care au asistat la scenă au sunat de urgentă la numărul unic 112. Acesta a fost trasportat de urgentă la spital iar după mai multe investigaţii de specialitate, medicii au stabilit că bărbatul suferise un accident vascular cerebral.

„A fost iniţial tratat la spitalul orăşenesc Ţăndărei, apoi transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde medicii de acolo, cu tot efortul pe care l-au încercat, nu au reuşit să-l resusciteze”, a declarat George Roman, primarul din Ţăndărei, bun prieten cu edilul din Gura Ialomiţei.

Între timp, primarul Iulian Ionașcu a fost înmormântat pe data de 12 ianuarie 2021. În schimb, localnicii consideră că postul de primar al comunei este blestemat

Legal, funcţia de primar va reveni temporar viceprimarului.
„Funcţia de primar va fi preluată de actualul viceprimar, care prin ordin al prefectului va primi competenţe de primar. Se va emite un ordin al prefectului de încetare a mandatului fostuli primar, prin deces. Pe urmă, din rândul consilierilor va fi ales un viceprimar delegat, pe perioadă determinată, până la organizarea de noi alegeri. După alegeri, primarul intrimar revine în funcţia de viceprimar, iar prerogativele de primar vor fi preluate de cel nou ales”, a explicat procedura legală George Roman, primarul din Ţăndărei, oraş aflat aproape de Gura Ialomiţei.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate