Boala secretă de care suferă Andreea Esca. Știrista Pro TV a ascuns totul până acum

Andreea Esca este una dintre cele mai longevive prezențe de la Pro TV. Știrista a crescut și a evoluat la televiziunea de pe Pache Protopopescu.

Deși prezintă știrile de mai bine de 15 ani, Andreea Esca a avut grijă ca look-ul său să rămână apropoape neschimbat, deși suferă de o boală care îi afectează felul în care arată. Andreea Esca a dezvăluit recent că are miopie și poartă lentile de contact, însă atunci când nu este la TV, prezentatoarea poartă și ochelari.

După cum se poate vedea în fotografiile postate de vedeta PRO TV recent pe rețelele de socializare, Andreei îi stă foarte bine și cu ochelari. Totuși, prin natura profesiei, a fost nevoită să renunțe la acest accesoriu și să apeleze la lentile.

Andreea Esca suferă de miopie

Din 1995 Andreea Esca este cea pe care majoritatea românilor au privit-o zi de zi la jurnalul de seară, însă nimeni nu a bănuit că suferă de miopie și a apelat la lentile de contact. Chiar dacă, în diferite ocazii, carismatica știristă a mai putut fi văzută purtând ochelari, aceștia au lipsit întotdeauna când se afla la pupitrul știrilor.

Într-o postare pe contul ei deInstagram, unde și-a surprins fanii cu trei fotografii în care poartă ochelari, Andreea Esca a mărturisit că i-au plăcut dintotdeauna ochelarii și și-a dorit să-i poarte chiar și atunci când nu avea probleme de vedere.

Andreea Esca, o căsnicie armonioasă

Andreea Esca are o familie frumoasă și unită. Vedeta de la Pro Tv și Alexander Eram au la activ 21 de ani de căsnicie, iar lucrurile par să meargă la fel de bine ca în prima zi. Aceștia au împreună doi copii Alexia (21) și Aris (18) și au trecut de-a lungul timpului prin bune și prin rele, dar nimic nu i-a separat.  Andreea Esca a mărturisit că soțul ei este un bărbat romantic și că mereu o susține în ceea ce face. Are grijă să îi acorde atenție și este mereu acolo atunci când este nevoie de el.