Bobby Păunescu și mezzosoprana Andreea Ilie s-au despărțit: „Dorim lucruri diferite de la viață”

Bobby Păunescu și iubita lui, mezzosoprana Andreea Ilie, s-au despărțit. Cei doi au format un cuplu pentru câteva luni. Ce declarații a făcut fosta parteneră despre relația cu regizorul de film?

Discret de fel, bărbatul a „bifat” câteva relații, de-a lungul timpului. În vară, vă prezentam culisele noii povești de dragoste din showbizul românesc dintre patronul de televiziune și mezzosoprana Andreea Ilie. Vizibil fericiți împreună și relaxați, cei doi s-au afișat în public. Recent, însă, un anunț i-a întristat pe cei apropiați lor.

Bobby Păunescu și iubita lui, mezzosoprana Andreea Ilie, s-au despărțit
Dacă în urmă cu câteva luni se afișau împreună și părea că relația decurge foarte bine între cei doi, acum, însă, un anunț i-a uimit pe apropiați. Bobby Păunescu și iubita lui, mezzosoprana Andreea Ilie, în vârstă de 36 de ani, s-au despărțit. În cadrul unui interviu pentru Elle.ro, artista a mărturisit care este motivul pentru care au decis să se separe, după câteva luni de relație.

„Prefer să nu îmi discut relațiile în public. (…) Eu si Bobby am rămas amici doar. Momentan, dorim lucruri diferite de la viață”, a mărturisit Andreea Ilie.

Bobby Păunescu, poveste de dragoste de 11 ani cu Monica Bârlădeanu

În urmă cu mulți ani, frumoasa actriță Monica Bârlădeanu era remarcată de Bobby Păunescu. Cei doi deveneau un cuplu, ba chiar unul care a ținut primele pagini ale tabloidelor mult timp. 11 ani a durat relația, iar cei doi au rămas buni prieteni. Bobby Păunescu avea să o cunoască pe Alice Peneacă, un manechin de succes care avea să devină imaginea internațională a brand-ului Guess. Doar doi ani s-au iubit Alice și Bobby, fiind chiar căsătoriți.

„Iubesc foarte multe lucruri, cum ar fi viaţa. A fost de comun acord despărţirea de Bobby şi nu am avea de ce să aruncăm cu noroi unul în celalalt. Sunt alţi factori care distrug o relaţie, nu distanţa. Pentru mine a fost o experienţă, dar din păcate nu s-a finalizat cum am fi dorit.

Sunt foarte iertătoare de fel. Cât despre ce s-a tot vorbit, vă asigur că nu este nimic. Trăiesc momentul în general, dar în acelaşi timp sunt responsabilă şi conştientă. Momentan mă focusez pe carieră şi atât”, spunea Alice, după despărțire.