Bogdan Chirieac, despre declaratiile incendiare ale analistului rus Pavel Felgenhauer. Ce incearca sa acopere Rusia

Bogdan Chirieac a analizat declaratiile incendiare ale analistului rus Pavel Felgenhauer care a sustinut ca Rusia va declansa un razboi regional si va bombarda scutul NATO de la Deveselu.

„Concluzia mea este ca avem de-a face cu o diversiune masiva din partea Rusiei la acest moment, poate pentru a trece mai usor constructia Nord Stream 2, a doua mare conducta de gaze care va lega direct, prin Marea Baltica, Rusia de Germania. Nord Stream 2 s-a oprit stiti foarte bine, s-a oprit si de un refuz in Romania, prin convorbirea telefonica a doamnei Merkel cu doamna Dancila. De aici cred eu ca a aparut aceasta declaratie. Sunt niste aberatii spuse acolo pentru ca Rusia nu poate sa faca fata unui razboi conventional cu NATO, nu are capacitatea economica. (…) Brusc a devenit casus beli baza de la Deveselu”, a explicat Chirieac.

Ce spune, Bogdan Chirieac despre decizia Curtii Constitutionale in legatura cu protocoalele secrete

Ce incearca sa acopere Rusia

„Cred ca doua lucruri se incearca sa fie acoperite cu astfel de declaratii. Primul este socul relatiei intr-adevar preferentiale dintre Germania si Rusia. Nord Stream 2 schimba securitatea energetica a Europei. In Europa, Germania comanda, gratie relatiei preferentiale cu Rusia. Al doilea este razboiul hibrid desfasurat cu contributia partenerilor occidentali ai Romaniei, razboiul din tara noastra care a pus Romania in genunchi. Ma refer la ideologia aceasta a luptei anticoruptie care nu a mai fost anticoruptie, ci o ideologie care sa subrezeasca, sa distruga esenta si fundamentul unei natiuni. Ce remarcam in momentul acesta? Initial SUA erau varf de lance, ca asa credeau ca e bine. Apoi au facut oarecum un pas lateral. Varf de lance sunt acum Germania si Olanda. Mereu am sustinut ca in spate se afla Rusia. Ce rezulta de aici, eu nu exclud o revigorare a politiei politice in Romania, coafata in lupta anticoruptie. Si acest lucru poate fi acoperit de astfel de declaratii. Adica pe de o parte, Rusia agita avioanele si rachetele si in spatele frontului ei actioneaza pe cai

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !