18.8 C
București
duminică, 13 iunie 2021

Bombă în cazul Caracal! Gheorghe Dincă, scrisoare pentru familia Alexandrei Măceşanu: „Cât de mult vă doriţi să apară vie…”

Alexandru Cumpănaşu aruncă bomba în cazul Caracal şi susţine că Gheorghe Dincă le-a scris părinților Alexandrei Măceșanu. În cadrul unui live, pe pagina lui de Facebook, vorbeşte despre aceasta scrisoare de la criminalul din Caracal.

„Familiei Măceșanu. Nu doresc să vă fac suferința și mai grea, deoarece vă înțeleg cât de mult vă doriți să apară vie Alexandra acasă…”, este începutul scrisorii lui Dincă.

„Deci Dincă, rebutul ăsta social, îi spune Teodorei și tuturor că este de o empatie rară… Zice că nu dorește să ne facă suferința și mai grea”, a comentat Cumpănașu.

„Vă scriu aceste rânduri pentru că am văzut în toate interviurile dvs că aveți atât de mult bun simț și vorbiți doar de ce simțiți în legătură cu Alexandra și nu jigniți pe nimeni, mai ales pe mine, deși recunosc că merit din partea dvs tot felul de jigniri pentru fapta mea nesăbuită”, a continuat Dincă, reacția lui Cumpănașu fiind „Bă, du-te d…u de aici, bă, handicapatule. Deci debilul ăsta a învățat să scrie nesăbuit. DIICOT, învață să scrii, e un scris frumos. Înțeleg că DIICOT vrea să îmi trimită un mesaj”.

„Eu vă stimez şi vă urez multă, multă sănătate. Aveți toți din familia Măceșanu mult mai mult de șapte ani (n.red. de acasă). Chiar dacă sunteți din Reșca (n.red. localitate lângă Dobrosloveni, județul Olt) nu are importanță unde ne naștem. Important e că ați primit o mare educație de la părinți. De asta vă comportanți și în aceste momente foarte grele, foarte normal. Eu vă stimez și vă urez multă, multă sănătate. Sănătate tuturor din familia Alexandrei, chiar dacă eu sunt criminalul. Nu înțeleg de unde aveți puterea de a nu mă jigni și de a dispune de un așa mare caracter. Sunteți destul de supărați și eu nu doresc să vă supăr și mai tare, dar vă rog să nu mai credeți în tot felul de speculații și păreri ce zic toți, așa ziși specialiști ce le place să dea interviuri la televizor. Vă rog să fiți sinceri și să spuneți la TV, pe post, când a fost Cumpănașu în ultimii 10 ani la dvs acasă, la țară, și a vorbit cu Alexandra. La televizor se dă foarte afectat acest Cumpănașu pentru a strânge semnături și a avansa la alegerile parlamentare, nu pentru că îi pasă de suferința pe care o aveți în aceste momente. Pentru interesul personal e în stare să joace orice teatru ieftin. Părerea mea e că acest Cumpănașu este un impostor și este aliat cu Tonel și o altă persoană care bate câmpii, cum este Obârșan. Nu vă mai luați după ei pentru că pentru dvs vă reprezintă avocatul Moldovan, nu cei trei amețiți de bat câmpii”, sunt randurile pe care scrisoarea lui Dincă pe contine.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate